Ljubav i veze

Možda se prepoznajete u nekim od ovih navika – Da li ste sebični u krevetu?

Napisao admin

Dok neke žene ne znaju da izraze želje kada je u pitanju seks, neke definitivno to znaju, pa ponekada insistiraju na njima tako da djeluju sebično. Možda se prepoznajete u nekim od ovih navika…


seks (foto:cure.ba)

Fokusirate se samo na orgazam 

Orgazam je cilj svakog seksualnog odnosa, ali ako se previše fokusiramo na njega, zaboravljamo na čitav proces koji dovodi do tog cilja. Povezivanje s partnerom, igra, opuštanje i pokazivanje ljubavi takođe su dio seksualnog odnosa, a na njih nikako ne smijemo zaboraviti. 

Ne prepuštate se 

Svaki seks je drugačiji, barem malo, a ako se ne prepustimo ritmu i osjećaju nego se oslanjamo na rutinu koja nas sigurno vodi do orgazma, djelujemo sebično. Seks bi trebalo da bude ispunjen novim stvarima i isprobavanjem, a vrlo je često slučaj u kom muškarac želi da eksperimentiše, dok žena to odbija. Ponekada treba rizikovati lošiji seks, jer u eksperimentisanju možemo otkriti nešto novo. 

Požurujete ga 

Seks nije takmičenje, a mnoge žene žele što prije da se prebace na one pokrete koje im garantovano donose orgazam. Ako imate vremena, krenite polako, istražujte, a kasnije se uvijek možete vratiti staroj rutini koja vam se sviđa. Na taj način ćete i vi biti zadovoljni, a i vaš partner će uživati.

Index.hr

Komentari

komentara