Ljubav i veze

Kakvi su horoskopski znaci u krevetu: Ovna sve zanima i nije ga stid, Lavice zavode, a Škorpije…

Napisao A. K.

Zvezde otkrivaju zajedničke crte muškaraca i žena istog horoskopskog znaka. Muške Vage se s vremenom ulenje, a žene Blizanci počnu da uživaju u seksu tek u zrelim godinama…

Ovan

Ona: Žene Ovnovi imaju vrlo direktan pristup seksu te otvoreno uživaju u svome telu. Ona ne može da zamisli ljubavni odnos u kom je seks loš i zato će ga brzo okončati. Traži muškarca koji će biti jak i znati „da se izbori“ sa njom, ali da istovremeno poseduje i veliku nježnost. Žena Ovan je vatrena i često sama inicira seks, ali joj je takođe potrebno i nježno maženje posle seksa. Omiljene su joj poze u kojima ona dominira. Sposobne su da vudu verne, ali pošto su i osvetoljubive, ako saznaju da ste bili neverni, najčešće neće moći da oproste.

On: Pripadnik ovog znaka vrlo je strastven i traži ženu koja će moći da ga zadovolji. Sve ga zanima i nije ga sram da pita, a osvaja brzim i spontanim nastupom. U mladosti je često bio neveran, ali kako stari, postaje verniji. Dugu predigru često smatra zamornom, pa vrlo brzo „prelazi na stvar“. Uprkos tome, prema astrolozima, Ovnovi su jedni od najboljih ljubavnika.

Bik

Ona: Naizgled vrlo pasivne, žene rođene u znaku Bika imaju vrlo jak seksualni nagon, kao i potrebu za romantikom. Dok je odnos još platonski, potrebno je da je rečima uverite kako vam je stalo do nje i nemate nameru da je samo iskoristite. Vrlo su verne i osvajaju ženstvenošću.

On: Bikovi su tolerantni i dobri, a ženi prilazi tek pošto obavi sve što je isplanirao za taj dan. Veran je, oprašta flert i ne voli da se svađa. Ne zanima ga prošlost žene, već isključivo njeno sadašnje ponašanje. Često su stidljivi u seksu i više vole kad je partnerka ta koja dominira.

Blizanci

Ona: Žene rođene u ovom znaku poklanjaju više pažnje onom duhovnom, nego telesnom. Teško se zaljubljuju, a u seksu se u potpunosti opuštaju tek u zrelim godinama. Kao ljubavnice su nežne i ne vole dramatične svađe ili lažni moral. Nevera im nije strana, a u krevetu im brzo dosadi rutina, te vole kreativne partnere koji će joj pomoći u „rušenju“ granica.

On: Blizanac je nemirna duša i vrlo se lako uzbudi. Ne voli da bude vezan za kuću i žene koje ga guše posesivnošću. Isto tako, nije ljubomoran i dozvoljava njoj iste slobode koje ona njemu daje. U principu je veran, osim ako u vezi nije zadovoljan. Nije poznat po ljubavničkim sposobnostima, i seks često „obavlja“ u žurbi.

Rak

Ona: Žene Rakovi su vrlo emotivne i često ih pokazuju. Iako vole sam čin seksa, najbolje se opuštaju u naručju stalnog partnera u čiju su ljubav sigurne. Ako je nesrećna ili razočarana u ljubavi, ona je u stanju da dugo apstinira od seksa. Ona je jedan od retkih horoskopskih znakova koji je u stanju da oprosti prevaru, premda će zbog toga da pati više nego drugi.

On: Rakovi su vrlo pronicljivi, a porodica im je vrlo važna u životu. Iako je kao mladić bio sklon švrljanju, čim se zaljubi njegova energija se automatski okreće prema stvaranju zajedničkog doma. Za seks je uvek spreman, a pošto je i romantik, vrlo lako će da zadovoljiti svaku partnerku.

Lav

Ona: Žene rođene u ovom znaku poznate su kao velike zavodnice, te u ljubavi nemaju predrasuda, kompromisa ili kompleksa. Dok ne pronađe muškarca sa kojim želi da ostari, sa „ostalim kandidatima“ se „igra“. Želi potpunu ljubav i vrlo često želi da partner prati njeno „vođstvo“. Voli upadljive tipove, kao i da dominira u krevetu.

On: Za njih smatraju da su „magnetno“ privlačni, a žive po strogim načelima koja su si sami nametnuli. Pripadnik ovog znaka ima izražen libido, ali partnerke birati pomno i po „zaslugama“. Voli neobične poze i da eksperimentiše u seksu. Kao ljubavnik je veran, te će se radije da se rastane sa partnerkom, nego da je prevari.

Devica

Ona: Device često glume veliku čednost, ali zapravo su jedne od najpromiskuitetnijih. Pripadnici ovog znaka najbitnije je da vidi kod partnera kako se trudi da joj udovolji, a ne ustručava se da eksperimentiše u seksu. Ako u vezi odbija seks navodeći različite izgovore, znači da je izgubila zanimanje za muškarca. Najčešće se udaje u kasnijim godinama, pošto se „iživela“ i to za muškarca za kog veruje da je dobar životni partner.

On: Muškarci Device su skeptici, hladni i previše analiziraju. U seksu mu je bitnija nježnost i pažnja nego sam čin, a njegova prednost je što beskrajno želi da ugodi partnerki, te je neumoran ljubavnik. Kao muž je je veran i pravi porodičan tip, a u ljubavi je proračunat.

Vaga

Ona: Žene rođene u znaku Vage vrlo su koketne, često samoljubive i pomalo umišljene. Vrlo su emotivne i obožavaju komplimente i udvaranja. Imaju snažan libido i žele često da vode ljubav, a spremne su i na razne seksualne igrice poput preoblačenja i striptiza. Iako često flertuje, partneru je u fizičkom smislu verna.

On: Pripadnike ovog znaka često opisuje kao lepe i zgodne muškarce, a kao ljubavnici su prosečni. Na početku veze se više trude, ali kasnije se prepuštaju lenjosti i zbog toga njihova partnerka mora češće da inicira seks. Neveran je samo ako je duboko razočaran, a kada je zadovoljan njegova ljubav je trajna i stabilna.

Škorpija

Ona: Žena rođena u ovom znaku želi snažnog ljubavnika koji će da je impresionira veštinom, izgledom ili inteligencijom. Otvorena je za razne predloge i seks joj je ključan u ljubavnom odnosu. Vrlo je atraktivna i sklona je koketiranju. Prevariće partnera ukoliko joj se ukaže prilika koja se ne propušta, ali o tome će kasnije vrlo uverljivo da laže. Vrlo je ljubomorna.

On: Ovaj tip muškarca želi od partnerke „sve ili ništa“. Ako je istinski zainteresovan, u odnosu se u potpunosti daje, do te mere da guši slobodu partnerke. Vrlo je strastven i odličan ljubavnik, pomalo i ljubitelj fetiša, a važno mu je da ga partnerka jako uzbuđuje. Kao i ženske pripadnice ovog znaka, vrlo je ljubomoran.

Strelac

Ona: Žene rođene u ovom znaku vrlo su maštovite i najvažnije im je da odnos ne uđe u rutinu i naviku. U seksu vole da istražuju, iako će uvek postojati neka poza ili radnja koja im je nezamisliva. Imaju otvoren pristup seksu, a partnerovo zadovoljstvo im je jednako važno kao i njihovo. Kao partnerke, pripadice ovog znaka su vrlo tople, spremne na kompromis i razgovor, iako mogu da budu posesivne ako se osete da su ugrožene. Žena Strelac je verna, prvenstveno zato što nije dobar lažov, te i na taj način čuva vezu.

On: Ljubav je veliki ideal za Strelca i kroz delovanje njoj uvek teži. Prema ženama je kavaljer, a u seksu je radoznao poput deteta. Nažalost, sklon je prevari, ali čak i ako vara, neće zapostaviti stalnu partnerku pa će tako ona retko da primeti da je došlo do prevare.

Jarac

Ona: Žene Jarčeve najveću pažnju obraćaju na nežnost i dodire. Iako deluju hladnokrvno, vrlo su privlačne muškarcima. Budući da znaju šta žele i u ljubavi se trude da to postignu. Pripadnica ovog znaka voli seks i ima snažan libido, stoga joj je potreban partner sličnih potreba koji ima otvoren stav prema seksu. Njena osećanja su duboka, prevaru ne prašta i radije prekida vezu, iako još voli partnera. Neverne su samo ako su već odlučile da je vezi kraj, premda to nisu „rekle naglas“.

On: Jarčevi su naizgled lišeni romantike i strasti, realistični su i tako pristupaju seksu. Seks s njima je prilično predvidljiv, ali ipak dugo traje, a on ga vidi kao jednu vrstu ljubavne obaveze i međusobno ispunjavanje potreba. Obično se opuštaju s vremenom, pa će tek kasnije da odluče da eksperimentišu u seksu.

Vodolija

Ona: Voli da bude drugačija, a u seksu je vrlo slobodna, ponekad čak i perverzna. Ljubavnika će da promeni čim uoči da se karakterno ne slažu. Žena Vodolija voli muškarce sa stilom i teško ju je osvojiti samo sa lepim rečima. Nisu posebno verne, ali mogu da budu vrlo dobre partnerke.

On: Pripadnici Vodolija su ekscentrični, sa čvrstim stavovima i velikim prohtevima u ljubavi. On je u seksu sposoban da senzualnošću oduševi partnerku. Budući da je malo arogantan, teško je izađi na kraj sa njim u ljubavnoj svađi. Prioriteti mu se često menjaju, pa će ponekada pre da misli na nešto drugo, a ne na partnerku. Ipak, u „dobroj fazi“ sve propuste će da nadoknadi. Uživa u svim vrstama seksualnih igara i često razvija neobične fetiše.

Ribe

Ona: Pripadnice ovog znaka često su naivne u ljubavi, te često pate. Ako nemaju stalnog partnera, sklone su kratkotrajnim avanturama kako bi zadovoljile seksualne potrebe. Krajnji cilj im je da pronađu „princa na bijelom konju“ i da s njim ostvare sve svoje seksualne fantazije. Zbog snažnog libida, partner s manjim potrebama sklon je da je „proglasi“ nimfomankom.

On: Povučen je i neretko stidljiv, a takav je i na ljubavnom planu. Zbog njegove dobroćudne prirode žene s njim lako manipulišu. Pripadnici ovog znaka poznati su kao nježni i požrtvovani ljubavnici skloni ugađanju partneru, a seks im je bitan aspekt odnosa. Sposobni su da prevare, ali i da oproste nevernost.

Izvor: 24sata.hr

Komentari

komentara