Ljubav i veze

Da bi vama draga dama bila srećna – Kako i čime obradovati ženu za Osmi mart?

Napisao admin

Da bi vama draga dama bila srećna, nije neophodno da je obasipate preskupim i nemogućim poklonima. Njeno srce najprije ćete osvojiti sitnicama.


par (foto:cure.ba)

Veoma je opasno generalizovati žene, a posebno to ne bi trebalo da se radi za Dan žena. Svaka je posebna i ponekad ih je nekad teško razumjeti, ali sve u svemu, nježnijem polu uopšte nije tako teško udovoljiti. Srećom, postoje stvari koje gotovo svaka dama priželjkuje.

Nađite joj se kad zatreba

Žene vole da se osjećaju zaštićeno. Zato, svojoj partnerki često dokazujte da ste tu baš uvijek kada ste joj potrebni i da ste spremni da joj pomognete kada je u nevolji. Naravno, ne namećite se, pokažite da vjerujete u njenu snagu, ali da ste uz nju u svakom trenutku. Pošto se dame najčešće slabo razumiju u tehniku, a posebno u kompjutere, pobrinite se da joj uvijek bude ažuriran antivirus, a na desktop joj postavite neku simpatičnu sličicu koja će uvijek podsjećati na vas.

Mirišite lijepo

U reklamama za parfeme često pretjeruju kada je riječ o reakcijama žene na miris muškarca. Međutim, ima pomalo istine u svemu tome. Žene obožavaju muški miris i zato odaberite onaj parfem koji savršeno odgovara vašem prirodnom mirisu tijela.

Iznenadite je

Dame vole iznenađenja, makar to bila bombonjera, romantična poruka ili buket cvijeća. To su sitnice na kojima nećete potrošiti mnogo novca, a usrećićete voljenu osobu. Za posebne prilike, uplatite joj masažu, seansu za dvoje u spa centru ili organizujte romantično putovanje

Svaka žena cijeni iskrenost. Zato, ukoliko namjeravate ostvariti ozbiljnu vezu od samog početka budite otvoreni i iskreni kako biste zadobili njeno povjerenje. Takođe, važno je da poštujete njen uvijek prenatrpan dnevni raspored i zato, uvijek gledajte u sat na svojoj ruci i nemojte da kasnite.

Brinite o sebi

Ne morate da izgledate poput mačo tipa iz časopisa, ali vodite brigu o vašem tijelu. Odvojite vremena za svakodnevno vježbanje, po mogućstvu u njenom društvu. Tako ćete oboje imati lijepo oblikovano tijelo, bićete zdraviji, a samim tim i spremniji za vruću akciju u krevetu. Naš prijedlog je da svakog jutra sat vremena provedete plivajući na nekom od bazena.

Budite od stila

Žene cijene muškarce koji znaju lijepo da se obuku. Zato, posvetite više pažnje svom stilu, ali ne zaboravite i na frizuru, jer je spoljni izgled, ipak, nešto što žena najprije primijeti. 

Priredite joj gozbu

Čak i ako partnerku izvodite u najbolje restorane u gradu, zasigurno ćete je oduševiti ukoliko se potrudite da samo za nju nešto lijepo skuvate. Oboje ćete sigurno uživati u romantičnoj večeri, a za dezert je obradujte kolačićima sreće. Ona će već naći načina kako da vam se zahvali.

 

Telegraf

Komentari

komentara