– Zajednički prijatelj „kumovao“ je našem susretu. Upoznao nas je posle svirke i od tog dana se nismo razdvajali – kaže Saša.

Kaže da su dve stvari bile presudne da je zaprosi i poželi da s njom provede ostatak svog života.

– Onog momenta kad shvatite da pored sebe imate prvenstveno prijatelja i nekoga na koga možete da se oslonite, ko će vas podržati u vašim ciljevima, onda znate da je potraga završena i da pored sebe imate pravu osobu. Osobu za ceo život – kaže Saša.

Saša sa suprugom Anđelijom
SAŠA SA SUPRUGOM ANĐELIJOMFOTO: RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

Nema uspeha bez emotivne stabilnosti i podrške dragih ljudi, a Anđelija je bila uz Sašu gotovo tokom cele njegove karijere. Tajna njihovog skladnog braka krije se u tome, kaže Saša u šali, što on retko boravi kod kuće.

– Ja se šalim, ali u toj šali ima i delić istine. S obzirom na prirodu posla kojim se bavim, zaista su retki trenuci koje provodimo zajedno ali kada sam s porodicom, to vreme je samo njihovo i apsolutno sve je tada podređeno supruzi i ćerkama Aleksandri i Tari.

Bračne krize su neminovnost, ali snaga svakog para ogleda su u tome koliko lako ih prevazilazi.

– Znate kako kažu, dve su osnovne stvari uspešnog braka koje bi svaki muž trebalo da zna. Prva je: „kad god nisi u pravu – priznaj“, a druga: „kad god jesi u pravu – prećuti“! Šalu na stranu, mi smo te bračne bolesti davno preležali. Kod nas je sve transparentno, sve se rešava otvorenim razgovorom, tako da i nema mesta bračnim, niti bilo kakvim krizama.

Saša kaže da je jedan od njegovih najjačih aduta muzika i da njome iznova osvaja svoju suprugu. Voli maksimalno da se daje, ali voli da mu se to na isti način i vrati.

– Brak je svakodnevna borba i ulaganje u odnos dvoje ljudi koji jedno drugo podstiču da budu uspešniji i bolji. I znate kako kažu, srećan je onaj muškarac koji nađe pravog prijatelja, a najsrećniji onaj koji ga pronađe u svojoj supruzi, baš kao što sam uspeo ja.                                                                                                                                zena.blic.rs