Ljubav i veze

Ubijena na Dan zaljubljenih – Užasavajuće nove tvrdnje o smrti modela

Napisao admin

Južnoafrička policija je navodno pronašla krvavu kriket palicu u Pistorius-ovom domu. Ubijena Reeva (29) bila je u vezi sa atletičarem od novembra. Ubijena je na Dan zaljubljenih.


Reeva (foto: AP)

“Nema mržnje u našim srcima“: izjavio je otac manekenke. Južnoafrička policija vjeruje da je Oscar tukao svoju djevojku kriket palicom prije nego što je upucao.

Detektivi su izvjestili da su pronašli krvavu palicu u Oscarovoj spavaćoj sobi, kao i da je analizom ustanovljeno da je Reevina lobanja bila slomljena.

Postoje i drugi dokazi, razbijena vrata, pištolj, čudna rana na tijelu koja je prema procjenama nastala ranije uveče, sve to to dokazi protiv Oscara, i to čvrsti.

Da podsjetimo, Reeva S (29) ubijena je u ranim jutarnjim časovima u vili atletičara Oscara Pistoriusa, koji je posjedovao i pištolj i mitraljez, a kako su mediji pisali on je pomislio da mu je provalnik ušao u kuću.

Tužioci su ga formalno optužili za ubistvo sa predumišljajem, ali Oscar demantuje takvu optužbu.

Juče je pokazao da ga posle nesreće nazvao blizak prijatelj kome je rekao: „užasna nesreća, ubio sam Reevu“. Drug je ubrzo stigao i zatekao ga u očajnom stanju.

Komšije su izjavile da se vika iz kuće začula oko 1:30h, a da su pucnji začuli oko 3:20h, ali ne istovremeno. Prva osoba koja je pozvala Oscara bio je njegov otac (59).

Kada je stigao zatekao je svog sina kako se bori za život Reeve.

Međutim, pronađen je krvav kriket u spavaćoj sobi. Policija obavlja istrage da ustanovi čija je krv na palici. Djevojka je pogođena u kuk, glavu i ruke. Oni polaze od toga da je prvo pogodio u kuk, zatim da je ona stavila ruke da sakrije glavu zbog toga su i ruke povrijeđene.

Postoje dva scenarija. Dok jedni navode da je Oscar napao Reevu sa palicom, drugi polaze od toga da je ona uzela palicu da se brani.

Šta li je zapravo istina, znaće se uskoro.

cafe.ba

Komentari

komentara