Ljubav i veze

Sigurni znaci – Otkrijte da li ste u kvalitetnoj ljubavnoj vezi

Napisao admin

Vrlo često ljudi stavljaju naglasak na loše i nefunkcionalne veze, pa se često stiče utisak da su sve takve.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

To, naravno, nije istina, jer ima i mnogo onih lijepih. Možda ste i vi u jednoj takvoj, a da ni sami toga niste svjesni. Vrijeme je da to otkrijete.

Ne bojite se

Naravno da čovjek uvijek ima nekih strahova, ali ako ste u vezi i sigurni ste da tu želite da budete i ne osjećate baš nikakav strah vezan uz to, onda bi to mogao biti jako dobar znak.

Dajete i primate iskrenost

Nikada ne možete tačno da znate da li vam druga strana govori istinu, ali možete da odlučite da vjerujete. Ako je to slučaj u vašoj vezi, ako sve govorite i potpuno ste otvoreni i iskreni, onda znajte da ste u kvalitetnoj vezi.

Otvoreni ste i prema drugima

Mnoge moderne veze danas su skrivene od očiju javnosti i odvijaju se u nekim čudnim virtuelnim svjetovima. Ako je vaša potpuno drugačija od te, odnosno ponosno predstavljate dragim ljudima svoga partnera ili svoju partnerku, onda ste u odnosu punom potencijala.

Ravnopravni ste

Ako se neko u odnosu osjeća inferiornije ili druga strana želi da mu nametne taj osjećaj, onda ta veza nema blistavu budućnost. Kako stoje stvari kod vas? Osjećate li ravnopravno zajedništvo? Razmjenjujete li se u vođstvu (zavisno od vaših sposobnosti)? Ako ste potvrdno odgovorili na ova pitanja, vrlo je vjerovatno da ste u lijepoj i stabilnoj vezi.

tportal

Komentari

komentara