Ljubav i veze

SAMO ZA ODRASLE – Otkrijte kako do nezaboravnog orgazma!

Napisao admin

Svaki dio tijela može biti područje seksualnog užitka, zavođenja ili potencijalno orgazma. Međutim, postoji nekoliko područja koja su nešto uzbudljivija od drugih – posebno G-točka kod žena te F i P kod muškaraca.


seks (foto:cure.ba)

F-točka

Frenulum je trokutasto područje odmah ispod vrha penisa. Prekriveno je vrlo osjetljivim živčanim završecima što ga čini jednim od najvažnijih područja u cijeloj genitalnoj regiji. Pokušajte stimulirati taj dio penisa tijekom oralnog seksa i to tako što ćete prelaziti jezikom preko njega. Dobro bi bilo i da nježno pušete zrak u područje F. To će ga oduševiti.

Vanjska P-točka

Prostata je vrlo osjetljiva i neki muškarci (ali ne svi!) osjećaju veliko zadovoljstvo kada se vanjski ili unutarnji dio prostate stimulira. Riječ je o području od kraja njegovih testisa pa do stražnjice. Taj dio možete stimulirati prstima i jezikom. Takvi će ga potezi izludjeti. No prije nego što krenete s tim, provjerite spada li vaš partner u skupinu muškaraca koji to vole.

G-točka

Ovo je točka koja ženama jamči vrhunsko zadovoljstvo. Riječ je zapravo o tkivu koje nabubri kad je žena uzbuđena. Nalazi se oko pet centimetara od ulaza u vaginu. G-točka puno se bolje pronalazi prstima, nego penisom. Nemojte ulaziti previše duboko. Stavite prst i nagnite ga u smjeru prednjeg zida vagine (strana tijela gdje se nalazi pupak). Ostale stjenke vagine su glatke, ali ova je lagano hrapava zbog G-točke. Kad se žena uzbudi, tkivo će nabubriti i tada ćete je prstima lakše opipati. Dovoljno je da lagano pomičete prst gore i dolje, lijevo i desno, a žena će završiti u sedmom nebu.

cure.ba

Komentari

komentara