Ljubav i veze

Tajne savršenih ljubavnica – Ovo su ''ubojita'' oružja najmoćnijih žena

Napisao admin

Žena koja obožava seks, uživa u njemu, umije da pruži i primi zadovoljstvo u krevetu je savršena ljubavnica. Postoji jedno nepisano pravilo – savršena ljubavnica vodi ljubav iz čistog zadovoljstva, a ne zato što partner to očekuje od nje i što bi trebala.


Seks (Foto: Cure.ba)

Za čim žude muškarci 

Muškarci žude za ljubavlju, nježnošću i seksom. Oni obično ne govore o svojim žudnjama, nadaju se da će partnerika to nekako sama otkriti. Poenta je u tome da upoznate svog partnera, da se upoznate međusobno. Saznajte više o osjećanjima svoje srodne duše. 

Pozdravite eksperimentisanje 

Igračke za seks, izazovno donje rublje – sve te stvarčice ne postoje uzalud. Predložite partneru nešto novo u seksu. Nešto u čemu ćete oboje uživati. Isprobajte nove poze, imajte seks na nekim drugim mjestima, koristite seksualna pomagala, upotrijebite maštu i ne stidite se da naglas kažete šta vas pali. 

Otkrijte svoju seksualnost 

Ako imate neke komplekse vezane za svoj izgled, dva su načina da to promijenite: ili se oslobodite kompleksa ili poradite na svom izgledu. Zapamtite, ako se osjećate privlačno i seksi, i drugi ljudi će vas doživljavati na isti način. 

Flert 

Tehnike zavođenja i flerta nalaze se u svima nama, samo su se možda uspavale. Budite impulsivni i strastveni. Ako već imate partnera, to ne znači da ne treba da flertujete s njim. Flertujte s njim u krevetu. Očarajte ga svojom kreativnošću i trudom, na obostrano zadovoljstvo. 

Ne pričajte previše u krevetu 

Razmislite da li je baš neophodno da u krevetu govoriti o nekim temama. Neka seks bude fizičko i psihičko opuštanje, a ne napor ili opterećenje. 

cafe.ba

Komentari

komentara