Ljubav i veze

Milan Stanković – Rada me je varala, zato sam je ostavio!

Napisao admin

"Prijevara se ne oprašta i da sam znao, ne bismo bili zajedno!


Rada Manojlović i Milan Stanković (Foto: smedia)

“Izdaja je nešto što ne praštam i sretan sam što mogu reći da nikad nisam izdao”, izjavio je Stanković, koji je nedavno raskinuo sa Radom Manojlović

Iako se spekuliralo da su Milan Stanković i Rada Manojlović raskinuli zbog njegovog “opuštanja” sa Nikolijom Jovanović, kćerkom Vesne Zmijanac, uslijedio je potpuni preokret i, po novoj verziji, Milan je navodno Radu uhvatio u prevari, i zbog toga je raskinuo sa njom!

U intervjuu za “Skandal”, Stanković kaže da ga je Rada izdala, da je pomirenje nemoguće, kao i da samo jadni i izvitopereni umovi mogu tvrditi da je njihova veza bila običan marketing, piše Pulsonline.

Na pitanje je li ikada vjerovao da Manojlovićeva može ga prevari, Stanković je odgovorio:

– Iskrenoj ljubavi, kakva je naša bila, potrebna je tolerancija, povjerenje i prepuštanje. Ne želim previše da zalazim u detalje, ali recimo da i dalje želim vjerovati da je Radmila dobra, poštena i iskrena osoba. Prijevara se ne oprašta i da sam znao, ne bismo bili zajedno! Povjerenje se ne stječe, povjerenje se gradi. Dok je postojalo, za nas je nebo bilo granica. Kad se prokockali, sve riječi svijeta nisu dovoljno moćne da ga izgrade ponovo. Izdaja je nešto što ne praštam i sretan sam što mogu reći da nikad nisam izdao.

Milan napominje da ne vjeruje da je moguće pomirenje s Radom i dodaje da se ne kaje zbog petogodišnje veze sa seksepilnom pjevačicom. Također, Stanković nije propustio priliku da prokomentariše nagađanja da je njihova veza ionako bila samo PR priča.

– Izmišljotine, spletke i glupost zaista nisu sfera mog interesovanja. To je već odraz psihičkog stanja osoba koje uopće mogu razmišljati na taj način. Mada, evo prilike odahnuti! Učinio sam nešto da se osjećaju bolje – zaključio je Stanković.

cure.ba

Komentari

komentara