Ljubav i veze

Razmjenjivali su poljupce, davali presmješne odgovore, a kada vidite kako Rada i Haris IMITIRAJU jedno drugo vrištaćete od smeha! (VIDEO)

Napisao H. H.

Iako su im mnogi predviđali brz krah veze, Rada Manojlović i Haris Berković blistaju i srećniji su nego ikada!

Poznati par to je dokazao i pred našom kamerom, u zajedničkom intervjuu u kojem su doslovno briljirali.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Rada nam se prvo pohvalila koliko je srećna što ima Harisa:

– Ja se stvarno zahvaljujem Bogu što sam upoznala jednu takvu osobu kao što je on i što stvarno imam nekog ko je iz mog posla, ko razume sve. I mnogobrojne nastupe i miniće i kratko i ovako i onako… Mnogo sam srećna i mislim da je i on srećan… (smeh) – rekla je pevačica, dok ju je Haris u pola izjave prekinuo kako bi ga poljubila.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

A onda je on počeo da nas zabavlja odgovorima. Prvo onim koje je dao na pitanje šta ga je privuklo kod Rade.

– Rada je uvek bila dobra devojka, iskrena dosta i meni je bilo malo čudno i interesantno kako osoba koja je dosta uspešna u svom poslu i koja kaže za, ajde da kažem, dobru ribu… Šalim se… (smeh) – rekao je.

Šta se šališ?! (smeh) – ubacila se Rada.

Pa, čuj, da kažem za svoju curu “dobra riba”… Al’ dobro, stvarno dobra riba (smeh) Prizemna je i to me je, iskreno, najviše privuklo – sa osmehom je rekao Berković.

A i bila sam uporna!  – izletelo je Radi.

Šta joj je Haris na ovo odgovorio, ko je zaista načinio prvi korak, da li Rada brani Harisu da snimi duet sa njenim koleginicama, te kako izgleda kada Rada i Haris imitiraju jedno drugo (za imitaciju premotajte na 6:35 minut), pogledajte u snimku ispod

(Telegraf,rs)

 

 

Komentari

komentara