Ljubav i veze

''Sa frajerima se nikad ne zna – Pet znakova da si u vezi s frajerom koji misli ''za ozbiljno''

Napisao admin

''Sa frajerima se nikad ne zna!'', rečenica je koju često čujemo.


ljubav (foto:cure.ba)

“Mjesecima je zaljubljen do ušiju, zatim se odjednom povlači i ne javlja pa opet pojavljuje na pragu s idejama za romantičan vikend!”…Istina je, muškarci znaju biti nepredvidivi, no stručnjaci za muško – ženske odnose s portala Vixen tvrde kako ipak postoje znakovi koji pokazuju da možeš biti sigurna u njegove osjećaje. Pogledaj koji su to:

1. Ne samo da te upoznao sa svojim roditeljima, već im i govori o vašim zajedničkim planovima

Nije važno vole li te njegovi roditelji ili ne, ako im je dao do znanja da si ti “prava”, možeš biti sigurna kako su njegove namjere ozbiljne.

2. Svojoj je ekipi dao do znanja kako se radi o ozbiljnoj vezi te kako ovdje nisi samo u prolazu

Dečki vole izigravati frajere pred frendovima i rijetko pričaju o ljubavi, no ako im često govori o tebi, to znači da te namjerava i zadržati u svom životu.

3. Svađate se pametno

Svađe ne završavaju sa prijetnjama u stilu: “Ne mogu više ovo izdržati!”, već sa prijedlozima za rješenja u stilu: “Kako ćemo dogovoriti kompromis?”. Neki se parovi svađaju više, a neki manje, no važan je način na koji te svađe završavaju. Trudi li se uvijek naći neki kompromis, znači da mu je stalo do vašeg odnosa.

4. Osjećaš da mu možeš vjerovati

Žene imaju snažnu intuiciju koju ne treba ignorirati. Osjećaš li se sigurno u njegovom društvu te znaš da mu možeš vjerovati i kad ste razdvojeni, najvjerojatnije je zaista riječ o dečku u kojeg možeš imati povjerenja.

5. Oboje poštujete “solo vrijeme”

Provoditi svaku sekundu zajedno može biti zabavno kad je veza friška, no nakon nekog vremena takvo se ponašanje može razviti u izrazito nezdrav odnos. Za zdravu vezu važno je da svatko ima svoje interese zbog kojih se drugi partner ne treba osjećati ugroženo. Ako ga ne smeta što večeras ideš van s curama, a sutra na kavu s frendovima s faksa, ozbiljan je i normalan dečko koji poštuje tvoj osobni prostor.

cure.ba

Komentari

komentara