Ljubav i veze

Ove kombinacije znakova biće zajedno kad-tad

Napisao H. H.

Kada se oni sretnu sve “pršti” od strasti. I njihova ljubav je neizbežna, ostvariće se sigurno tokom života.

Ovan i Vaga

Sirova i magnetična energija Ovna i suptilan šarm Vage stvaraju veliku hemiju. Veza za pripadnike oba znaka predstavlja veliki izazov kome je teško odoleti.

Problemi u odnosu mogu nastati kada pristojno ponašanje i život po pravilima Vage počnu da nerviraju Ovna. Da bi veza uspela, potrebno je da ova dva znaka svoje suprostavljene prirode – spoje u zajedničke aktivnosti.

Bik i Škorpija

Kada se nežni Bik otvori pred Škorpijom i vidi njegovu strast za životom, dolazi do velike vatre i želje. Kada dođe do veze, ne mogu da se zasite jedno drugog, ali sukobi su neizbežni.
Bika umara tempo Škorpije. Ako se strast usmeri u zajednička druženja sa prijateljima i aktivnosti stvari mogu da se poprave.

Blizanci i Strelac

Privlačnost između ova dva znaka nije samo fizička, već se odražava i na mentalnom nivou. Radoznali Blizanac i filozof Strelac obožavaju međusobne razgovore.

Blizance ipak može da iznervira stav Strelca da on sve najbolje zna, dok Strelac partneru zamera povremenu nonšalantnost. Rešenje je u zajedničkim aktivnostima, a posebno putovanjima.

Foto: Thinkstock

Rak i Jarac

Osećajnost Raka i snaga Jarca predstavljaju idealan spoj. Strast može da pokvari osećaj Raka da ga Jarac ignoriše.

Moraju stalno da se podsećaju da nisu samo partneri, već i ljubavnici.

Lav i Vodolija

Kralj svog svemira Lav, ne može da odoli slobodnoumnoj Vodoliji koja priznaje samo svoj autoritet. Buntovnički duh oduševljava Lava, a za Vodolije je najprivlačnija Lavova harizma.

Prevelika potreba Lava za pažnjom i protivljenje Vodolije svim društvenim konvencijama mogu da dovedu do problema.

Devica i Ribe

Devica voli red, Riba odbija rutinu i ovo je dovoljno da se privuku. Vezu oboje posmatraju kao način da preokrenu život onog drugog.

Neobuzdanoj Ribi može u jednom trenutku da dosadi Devica, a želja za kontrolom Device može da postaen prepreka za suprotnu stranu. Spremnost na kompromis spasava vezu.

Komentari

komentara