Ljepota

Najljepše nijanse ruževa koje su hit sezone. I stoje apsolutno svakoj dami

Napisao H. H.

Generalno gledano, kupovina i isprobavanje šminke je jedno lično iskustvo. Jedna nijansa retko kad može da stoji svima. Ipak, uspeli smo da pronađemo nekoliko nijansi koje mogu da stoje svim damama, bez obzira njihov ton kože, boju očiju, stil…

Savršena crvena: Revlon – Love is on

Ova boja je savršena svaki put kada poželite da osvežite lice, a sa druge strane nikako nije previše drečava. Ova nijansa jarke crvene je jedna od omiljenih mnogim poznatim šminkerkama i blogerkama koje se bave šminkom i šminkanjem.

Savršena neutralna: Lipstick Queen – Saint Natural

Ovaj ruž ima klasičina “jedva-vidljivu” nijansu koja ističe prirodnu boju usana. Jednakim delom roze i braon, sa transparentnim finišom, sa ovim ružem nikako ne možete pogrešiti.

Savršena roze: NARS – Schiap

Iako na prvi pogled izgled previše jarko i svetlo, ova možna roze nijansa dodaje transformišuću notu boje svakome ko je nosi. Ipak ne želite da nosite toliko jarku nijansu

Savršena koralna nijansa: Elizabeth Arden – Neoclassical coral

Koralne boje su po svojoj prirodi najzahvalnije od svih nijansi. Iako ne mogu svi izgledati odlično sa jarko crvenom ili naranžastom nijansom na usnama, koralna nijansa nudi prelepu mešavinu obe boje.

“Oxblood”/tamnija boja krvi: Tom Ford – Black Dahlia

Nemojte se plašiti ove “vampirske” nijanse. Suština je da pronađete nijansu koja je više ljubičasta nego crna, da ne biste izgledali previše ozbiljno. Iako zvuči malo zbunjujuće, mi vam predlažemo ovu boju ruža poznatog brenda Tom Ford.
Izaberite vašu omiljenu nijansu sa ove liste (ili sve) i slobodno je nosite u svakoj prilici. Pored toga što su sve ove nijanse ruževa “must have” ove sezone, verujemo da će vam svaka odlično stajati!

Komentari

komentara