Ljepota

Ljubičasti karmin ,neizostavan ove jeseni! – Boje ruža ove jeseni!

Napisao admin

Kao što svake sezone obnavljemo garederobu, tako trebamo i šminku. Ove jeseni posebna pažnja biće posvećena ruževima, a vizažisti su za ovu sezonu odabrali većinom tamnije nijanse.


Foto: arhiva

Ljubičasta: Nije bitno da li je tamna ili svijetla, samo da je ljubičasta, jer je to definitivno boja koja treba da bude, kako u garderobi, tako i u šminki. Vizašisti preporučuju ljubičastu kao novu nezaobilaznu crvenu.

Braon: Nijansu ove boje treba izabrati u skladu sa stilom i ukusom. Sa braon bojom ruža izgledaćete atraktivno i moderno u svakoj prilici.

Narandžasta: Ova boja nas obično asocira na jesen. Koralnonarandžasta je savršena za one koje se žele istaći, a za one malo sremežljivije, tu je suptilnija nijansa u boji breskve.

Nude: Ove jedne od omiljenih nijansi prethodnih sezona još se ne odriču ni žene ni vizažisti. Po mnogima, to je jedna od najboljih dnevnih nijansi i, po svemu sudeći, još joj zadugo nećemo reći zbogom.

Crvena: Kraljica boja ruža i omiljena boja mnogih žena aktuelna je i ove sezone, a zasigurno će to ostati i zauvijek.

Bordo: Ova nijansa je savršena za efektna izdanja prave zavodnice. I po danu i po noći, žena sa bordo ružem uvijek će biti primijećena. 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara