Ljepota

Make up – Najgori puderi na koje možete naići

Napisao admin

Idealan tekući puder nije lako odabrati, a s obzirom na to da uvelike utječe na vaš izgled, važno je izdvojiti malo vremena i pronaći onaj koji će na licu izgledati potpuno neprimjetno te naglasiti vašu prirodnu ljepotu.


(Foto: arhiva)

Puder koji je pretaman
Djevojke često odabiru pudere koji su i do tri nijanse tamniji od njihova tena. To je velika pogreška, jer zbog toga lice izgleda neuredno, a cijeli dojam je jeftin. Izaberite puder u nijansi vašeg tena, a boju licu dajte uz pomoć bronzera.

Jeftini puder
Ne kažemo kako morate potrošiti bogatstvo za tekući puder, no oni koji su jako jeftini često imaju i lošu teksturu, što se zaista vidi. Radije uštedite na lakovima za nokte, sjenilima i rumenilima.

Puder za krivi tip kože
Imate mješovitu kožu a nosite puder sa svjetlucavim česticama? Ili imate suhu kožu a nosite puder za matiranje? Nošenjem krivog pudera izmučit ćete kožu i izgledati neuredno, stoga, ako ne znate sami koji je vaš tip kože, zatražite prodavačicu u parfumeriji za savjet.

Puder prijateljice
Ona ga obožava, no uz to je i nekoliko puta tamnija od vas te ima sasvim drugi tip kože? Izbjegavajte pudere koje su vam preporučile prijateljice i koristite isključivo one koji odgovaraju vašem licu. Puder nije higijenski posuđivati!

Pregusti puder
Jako gusti puder loše izgleda na mladom licu, čak i ako je zahvaćeno prištićima. Dopustite koži da diše i odaberite laganiju varijantu pudera

ljepotaizdravlje.hr

Komentari

komentara