Ljepota

Ruke otkrivaju starost – Savjeti za njegu ruku

Napisao admin

Po rukama osobe možete saznati puno o njoj, a najviše koliko je ta osoba stara. Ruke najbolje otkrivaju godine čovjeka, a osim godina, pokazuju i koliko osoba čije su ruke drži do sebe, je li zaljubljena, čime se bavi, itd.


(Foto: arhiva)

Ruke zahtijevaju posebnu njegu, a ako želite uvijek imati mlade i njegovane ruke morate se posebno brinuti o njima, i to najbolje na prirodne načine, koje za vas donosimo u nastavku.

Kako bi svoje ruke dobro hidratizirali preko noći, savjetujemo vam da na ruke tijekom noći namažete hidratantnu kremu ili losion, i to u obilnim količinama, te na ruke obucite tanke pamučne rukavice. Tanke pamučne rukavice će zaštititi vaš krevet i posteljinu od mrlja, a i pomoći će hidratantnoj kremi ili losionu da se u potpunosti upije u kožu.

Koji god kućanski posao obavljali nosite zaštitne gumene rukavice, koje će zaštititi vaše ruke od vanjskih štetnih utjecaja. Nije važno da li perete suđe, dali ribate kupaonu, kopate u vrtu, popravljate ili samo brišete prašinu, kako bi zaštitili na vrijeme svoje ruke, te ih zaštitili od preranog starenja, uvijek tijekom obavljanja bilo kakvog kućanskog posla, na ruke stavite zaštitne gumene rukavice.

 

Najbolja prirodna njega kože i ruku je maslinovo ulje, koje je naprosto nezamjenjivo. Pružite svojim rukama njegu maslinovim uljem svakodnevno!

Ako ne želite uništavati kožu na rukama, te spriječiti smežuranje kože dok se kupate, nemojte se kupati u vrućoj vodi! Kupajte se u mlakoj vodi, koja najbolje odgovara vašoj koži, posebice na rukama, i nipošto ne puštajte vruću vodu.

Svakodnevno svoje ruke njegujte hidratantnom kremom, koja treba u sebi sadržavati zaštitni faktor! Uvijek uz sebe nosite zaštitnu hidratantnu kremu, te ju nanosite na svoje ruke kad god se sjetite, a prije izlaganja suncu i danjem svijetlu u bilo koje doba godine, svoje ruke zaštitite zaštitnim faktorom, kako bi izbjegli stvaranje pjega i mrlja, uzrokovanih suncem.

zanosna.com

Komentari

komentara