Ljepota

Neprepoznatljive – Pogledajte kako su sestre Kardashian izgledale prije svih tih plastičnih operacija (FOTO)

Napisao admin

Uskoro će početi najnovija sezona rijalitija “Kardashiani”, što će ujedno značiti da je ova porodica na televizijskim ekranima već osmu godinu za redom.


Kim Kardashian (Foto: arhiva)

S obzirom da spadaju među najplaćenije rijaliti zvijezde i ne čudi da su svi članovi ove porodice u potpunosti promijenili svoj izgled usljed velikih doprinosa i mogućnosti da se podvrgnu plastičnim operacijama, piše 24sata.

Kim Kardashian se tako nekoliko puta podvrgnula plastičnim operacijama, te sad izgleda potpuno neprepoznatljivo u odnosu na period od prije osam godina.

Kendal Džener je od stidljive djevojčice izrasla u traženog modela, koji nema problem da se fotka u toplesu za razne modne magazine.

Kajli je takođe potpuno neprepoznatljiva danas, pogotovo jer je prije osam godina bila prilično muškobanjasta djevojka, dok je sada prava ljepotica.

Kloi se i nije toliko drastično mijenjala poput njenih sestara, već je samo poradila na svojoj liniji i ofarbala kosu u smeđu.

Rob Kardašijan je uspio da se znatno udeblja od početka rijalitija, pa je odlučio i da se više ne pojavljuje pred kamerama, dok ne riješi problem.

Kris Džener se podvrgla zatezanju lica u nekoliko navrata, ali uprkos tome što je zagazila u sedmu deceniju života, ona i dalje izgleda zanosno.

Brus Džener je definitivno osoba koja se najviše promijenila u odnosu na početak karijere, s obzirom da se podvrgnuo operaciji promjene spola. Duga kosa, dugi nokti i nedostatak Adamove jabučice, samo su neke od stvari koje je Brus promijenio na sebi, a uskoro se sprema i na operaciju kojom će u potpunosti promijeniti spo

cure.ba

Komentari

komentara