Ljepota

Kako “skinuti” godine: Četiri savjeta koja će vam pomoći da izgledate mlađe

Napisao H. H.

Ko ne bi poželio izgledati mlađe i primiti bezbroj komplimenata na račun svog mladolikog izgleda?

Stilisti su složni u mišljenju kako nas dobar stajling može pomladiti u trenu!

Često čujemo kako su godine samo broj, čemu u prilog govore i mnoge poznate ljepotice, poput Sharon Stone, Christie Brinkley, Helen Mirren ili Andie MacDowell, koje doista prkose svojoj životnoj dobi te plijene poglede gdje god da se pojave, a svojim modnim stilom izazivaju divljenje modnih znalaca.

Dakako, budimo iskreni, svakoga vesele komplimenti na račun mladolikog izgleda, a celebrity stilistica Emily Sanchez zaslužna je između ostalih za senzacionalne stajlinge uvijek stajliš glumica Laure Linney ili Sutton Foster.

Evo četiri odlična stilska savjeta koja možemo i sami primijeniti kako bismo izgledali mlađe u trenu:

Unesite malo boje

‘Mnogi rade često ovu pogrešku i stalno nose iste nijanse. Ja bih im savjetovala da se odvaže i poigraju modnim detaljem u nekoj vedroj boji, poput trenutačne hit boje maline ili lijepih tonova smaragdnozelene. Osim toga, tako ćete pokazati kako pratite trendove i svom ćete stajlingu dati mladenačku notu’, savjetuje Emily, piše “tportal“.

Prilagodite stajlinge svojoj građi

‘Razmislite o onome što vam dobro pristaje i odjećom naglasite svoje atribute. Ako je to vitak struk, istaknite ga remenom, a ako vas je priroda nagradila vitkim nogama, pokažite ih. Nemojte se povoditi za trendovima, bitno je pronaći stajlinge koji vam dobro stoje: tako ćete se osjećati samopouzdano i lijepo – i naravno izgledati mlađe’, kaže stilistica.

Uloga modnih detalja

‘Kad je riječ o modnim detaljima, nikad ne možete pogriješiti ako se držite klasike, ali ne bi bilo loše odvažiti se i isprobati neke aktualne trendove među torbama, poput sveprisutnih vrećastih bucket torba, kako biste razigrali svoj stajling’, ističe.

Pripazite na obuću

‘Odabir obuće također puno kazuje o vama. Na primjer, čizme s kvadratnom petom odlično se uklapaju u svaki outfit, a moj je savjet birati obuću s nekim otkačenim detaljima, poput metalnih ukrasa ili npr. perlica, koji će začiniti look – sasvim dovoljno da pokažete kako ste upućeni u trendove’, poručuje Emily.

Komentari

komentara