Ljepota

Muči se sa depresijom – Velika tragedija u životu Marine Tucaković: Nakon što je ostala bez sina…

Napisao admin

Iako izgleda mnogo bolje nego prije izvijesnog vremena, Marina Tucaković se i dalje muči sa depresijom. Poslije smrti starijeg sina Miloša 2008. godine, Marina dugo nije uspijevala da dođe sebi, a tragedija koju je preživjela ostavila je vječiti ožiljak na njenoj duši, kako je i sama nekoliko puta rekla. Od tada, Marina nije izlazila iz crnine.


Marina Tucaković (Foto: arhiva)

Podsjetimo, Miloš je u svojoj 24. godini pronađen mrtav u porodičnoj kući, pa iako se tada pričalo da je uzrok iznenadne smrti droga, nikada nije utvrđeno šta se dogodilo, ali je Marina demantovala prvu mogućnost.

“Nažalost, prokleti život ide dalje“, rekla je kasnije u jednom od intervjua, a mnogi su se pribojavali da li će ikada više biti ona stara Marina.

Posljednjih mjeseci svake subote Marinu gledamo u žiriju Pinkovih zvezda, vedriju i veseliju nego ranije. Međutim, kako otkriva izvor blizak autorki, to je samo njeno lice za javnost.

“Marina je izuzetno jaka žena koja objema nogama čvrsto stoji na zemlji i oduvijek je bila takva, ali vjerovatno samo ona nije znala…Nažalost, saznala je to na jedan vrlo okrutan i surov način. Miloš je i dalje glavna tema u Marininoj i Futinoj kući, a to što ona možda pred kamerama izgleda vedrije apsolutno ne mijenja ništa od onoga što osjeća još od tog dana kada se sve dogodilo“, rekao je izvor.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara