Ljepota

Velika tragedija – Tuga zbog srpske pjevačice koju je ubio dečko ne prestaje!

Napisao admin

Pjevačicu i plesačicu prije pet godina ubio je, u naletu ljubomore, tadašnji dečko Filip Kapisoda.


Ksenija Pajčin (Foto: arhiva)

Ksenija Pajčin je karijeru počela kao igračica u spotovima, a zatim je počela da pjeva u grupi Duck. Sa dvadeset godina izdala je svoj prvi solo album nakon čega stiče popularnost u cijelom regionu. Držala je uspješnu školu plesa, a i sama povremeno profesionalno igrala u velikim diskotekama po Grčkoj.

Sa crnogorskim manekenom i učesnikom rijalitija VIP Veliki Brat Filipom Kapisodom, Ksenija je počela da se zabavlja 2008. godine. Njihova veza važila je za veoma burnu, i tabloidi su često pisali o svađama i ljubomornim scenama. Početkom 2009. godine su raskinuli, ali su se nekoliko mjeseci kasnije pomirili.

 Filip (23) je 16. marta 2010. godine pucao u Pajčinovu (33) u njenom stanu na Voždovcu, a potom i sebi oduzeo život. Pjevačica je bila pogođena u leđa, dok je pokušavala da pobjegne od njega, utvrdila je istraga.

 Ksenija je sahranjena na Novom groblju u Beogradu, dok je Filip sahranjen na rodnom Cetinju.

 Ksenijin kum, stilista Bane Dević, rekao je za “Alo“ da svakoga dana misli na svoju prijateljicu i kumu.

 “Duge su i mučne godine bez nje. Od tada niko sličan nije ušao u moj život. Bio sam u depresiji, ali sam shvatio da ne mogu sudbinu da promijenim. Ako postoji drugi svijet, ona sjedi na nebu nasmijana, oslobođena ovozemaljskih problema, i čuva me“, rekao je on.

 Ksenijina majka Ljubica, kaže Dević, “gura nekako“.

 “Bori se kako mora, jer je izgubila jedinicu i mezimicu. Ne znam gdje pronalazi snagu, ali gura nekako. Ksenijin djevojački stan niko ne koristi. Ljubica ode da provjetri i očisti, a svaka stvar i slika su na mjestu gdje su bili te kobne noći. Često poslije posjete groblju odemo zajedno tamo i gledamo Ksenijine spotove“.

 On je dodao da majka pjevačice ne želi kontakt sa medijima, ali da im je zahvalna što čuvaju uspomenu na njenu kćerku.

 “Ljubica je zahvalna svima koji čuvaju uspomene na Ksendžu, ali neće nikada davati izjave jer ne želi da otvara stare rane. U nama nema mržnje niti bijesa prema Filipu, mi o njemu ne razmišljamo“, zaključio je on.

 Dević priznaje da je kumu upozoravao na opasnost veze sa Kapisodom.

 

“Znao sam da nisu jedno za drugo, jer je ona bila žena, a on klinac. Kada sam joj to rekao, nije joj bilo pravo, ali je lijepo prihvatila, shvatala je razlike među njima. Krila je od mene da su se pomirili. Dao bih sve da sam nešto mogao da učinim, da ne dođe do tragedije“, kazao je Dević.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara