Ljepota

PRONAĐEN UBICA JELENE MARJANOVIĆ: Policija šokirana – dugo u praksi nismo imali ovakav slučaj!

Napisao H. H.

Ubica pjevačice Jelene Marjanović Krsmanović identifikovan je i policija zna ko je 2. aprila počinio ubistvo na nasipu Crvenka u Borči. Kako je premijer Aleksandar Vučić rekao gostujući na RTS, policija je uspjela da riješi taj slučaj, a kako Kurir saznaje riječ je o podvojenoj ličnosti, koja nije svjesna da je počinila zločin.

Ključna saznanja

Nakon danonoćne istrage, koja je trajala mjesecima, inspektori su došli do ključnih saznanja u vezi sa misterioznim ubistvom Jelene Marjanović Krsmanović i uspjeli su da otkriju ko je počinio zločin koji ne prestaje da intrigira srpsku javnost.

– U pitanju je osoba koja je pati od jednog od najtežih oblika poremećaja ličnosti. Naime, Jelenin ubica je podvojena ličnost i on je potpuno nesvjestan zločina koji je počinio. On se uopšte ne sjeća da je ubio pjevačicu, pa samim tim se ne seća kako i zašto je učinio, kaže izvor iz istrage.

Koliko je ta osobo nesvjesna zločina koji je počinila, govori i činjenica da je ubica više puta nakon Jeleninog ubistva istupao u javnost.

– On se javno oglašavao povodom slučaja i više puta je pred kamerama govorio o ubistvu zvijezde „Granda“. O ubistvu je pričao bez trunke kajanja, pitajući se ko je mogao da počini tako gnusno ubistvo mlade pjevačice i majka maloljetnog djeteta.

Policija je saslušala više od 300 ljudi koji su bili u kontaktu sa pjevačicom i žive u Borči i Crvenki.

– Neki od njih su privođeni na informativni razgovor nekoliko puta dok su određeni prolazili i poligrafska ispitivanja.

Na osnovu tih dokaza policija je utvrdila da se ubica ne sjeća samog zločina.

– Sve vrijeme se ponaša kao osoba koja nema veze sa tim , jer je ubijeđen da to nije uradio/uradila. Policajci su ostali šokirani, pošto dugo u našoj praksi nije zabilježen ovakav slučaj, dodao je sagovornik.

Policija zna sve, a tužilac traži dokaze

– Policija zna sve. Veoma je važno i za državu da se ovaj slučaj riješi. Ubistvo Jelene Marjanović postalo je državna tema. Tužilac, međutim, nije zadovoljan prikupljenim dokazima i zato ubica još nije uhapšen, rekao je premijer Aleksandar Vučić nedavno.

Zoran pomaže istrazi

– Sve što sam znao, rekao sam policiji. Sve sumnje koje sam imao predočio sam njim, a i onima koji to provjeravaju. Zovu me kada im zatrebam za neka nova saznanja – rekao je Zoran Marjanović.

Komentari

komentara