Ljepota

Muškarci ih naprosto obožavaju – Novi trend frizura "tamo dole" oduševljava!

Napisao admin

Za sve one žene koje ne vole brazilsku depilaciju stižu sretne vijesti. Totalna depilacija intimne zone definitivno nije bila najpoželjnija intimna frizura u 2013.


Žena (Foto: Cure.ba)

Iako se neke žene nikada ne bi odrekle popularne brazilske depilacije, ostatak žena potpunu depilaciju smatra legalnom torturom. No čini se kako je došlo vrijeme novih trendova, a naznake za to daju i neka istraživanja iz 2013. godine.

Naime, istraživanje UKMedix.com na 1870 žena između 18 i 30 godina pokazalo je kako 49 posto žena na intimnim dijelovima ipak ima neku frizuru, dok 51 posto prednost daje brazilskoj depilaciji. No zanimljivo je kako je od tih 51 posto čak 45 posto reklo ‘kako su prije radile brazilsku depilaciju, ali sada je više ne prakticiraju’.

Drugo pak istraživanje otkrilo je kako ni muškarci više nisu ludi za potpunom depilacijom. Istraživanje na 1000 muškaraca koje je provela jedna kompanija otkrilo je kako muškarci preferiraju uredan i njegovan podšišan izgled, takozvani ‘bermudski trokut’. Samo 12 posto muškaraca preferira potpunu depilaciju.

tportal

Komentari

komentara