Ljepota

Očaravajuće frizure Nine Badrić, Maje Šuput i Ive Jerković

Napisao H. H.

Salon Larita Studio privukao je mnoga poznata lica, među kojima su i glazbenice Nina Badrić i Maja Šupu

Kako se kalendarska godina polako bliži svome kraju, mnogi od nas par dana predaha od poslovnih obveza koriste kako bi napravili kratki osvrt na sve što smo postigli u godini koju ispraćamo te na ono što želimo uvesti da bi nam godina pred nama bila još uspješnija. A kako bismo potaknuti promjenama izvana bili motivirani za one iznutra, s promjenama uglavnom krećemo od fizičkog izgleda.

Iako velike pripreme za što ljepši ulazak u 2018. godinu asociraju na nedostatak potrebnog vremena, postoje mjesta koja ujedinjuju sve ono što možemo poželjeti.

Maja Šuput | Foto: Srećko Rundić

Maja Šuput | Foto: Srećko Rundić

Upravo takvu beauty oazu, salon Larita Studio, prije četiri godina otvorila je prekrasna voditeljica Iva Jerković te je u njemu od samog početka okupila mnoge beauty stručnjake. Ovo popularno utočište mnogih zagrebačkih ljepotica nudi takozvani full service, jer na jednom mjestu omogućava posjetiteljicama kompletni make over; od frizure, uređenja obrva i trepavica, pedikure, manikure, masaže te depilacije. Iz salona mnoge dame također izlaze i s besprijekornim make up-om zahvaljujući Ladi Mitrašinović, poznatijoj pod brandom Bela Make Up.

Iva Jerković | Foto: Srećko Rundić

Iva Jerković | Foto: Srećko Rundić

Kako vlasnica Iva Jerković svoj vlastiti stil opisuje kao klasičan s trendovskim odmakom, i u poslovnom svijetu njeguje istu dobitnu kombinaciju kad je u pitanju estetika. Zbog svega navedenoga, salon je odavno privukao mnoga poznata lica, među kojima su i glazbenice Nina Badrić i Maja Šuput, koje zbog povećala javnosti, kad je njihov izgled u pitanju, ništa ne prepuštaju slučaju, a dokaz i rezultat toga je i beauty kampanja Larita Studija i Bela Make Up, kojoj su upravo one zaštitna lica. Domaće ljepotice, svaka na svoj način, predstavljaju najnovije trendove u svijetu boja i frizura te će zasigurno mnogim ženama biti inspiracija prije sljedećeg odlaska u salon za uljepšavanje.

Nina Badrić | Foto: Srećko Rundić

Nina Badrić | Foto: Srećko Rundić

Budući da je samo malo vremena ostalo prije nego se kazaljke spoje i označe početak Nove godine, vrijeme je da se posvetimo sebi.

Maja Šuput | Foto: Srećko Rundić

Maja Šuput | Foto: Srećko Rundić

Komentari

komentara