Ljepota

Zaboravite na pretjerano znojenje, suhe i ispucale vrhove vaše kose, urasle dlačice

Napisao H. H.

Zaboravite na pretjerano znojenje, suhe i ispucale vrhove vaše kose, urasle dlačice. Pročitajte savjete za rješenje posljedica uslijed provedenih vrućih ljetnih dana na plaži…

1. Pretjerano znojenje

Znoj nećete osjetiti dok ne dođe u kontakt s bakterijama na površini vaše kože, zato odaberite antibakterijske gelove za tuširanje i antiperspirant dezodoranse, a dobra je ideja da uvijek pri ruci imate vlažne antibakterijske maramice kojima se možete lagano osvježiti..

2. Akne napadaju vaša leđa i grudi

Najbolja obrana od ovih neugodnih neprijatelja je piling koji sadrži salicilnu kiselinu. Nakon primjene takvih proizvoda, na ta područja nanesite bilo koji losion protiv akni.

3. Vaši cvjetni parfemi privlače frajere, ali i insekte

Što slađe mirišete, više insekata će kružiti oko vas pa biste trebali izbjegavati jake voćne, cvjetne i slatke mirise. Osim toga, namažite se i bilo koijim dostupnim sredstvom protiv ovih ljetnih dosadnjakovića.

4. Lak za nokte na suncu dobije žutu nijansu

Ako koristite roze nijanse ili nijanse boje kože, namažite i zaštitni sloj, kako biste spriječili bilo kakvu promjenu boje.

5. Suha kosa

Svakodnevno plivanje u moru može prilično isušiti vašu kosu, pri čemu će vaši vrhovi sličiti na slamu. Kako biste to spriječili pri svakom pranju obavezno svojoj kosi podarite neku masku, koja će nahraniti i vratiti joj izgubljenu vodu i sjaj.

6. Ruževi se tope u vašoj torbici

Preporučamo vam da za vrijeme ljetnih mjeseci koristite ruževe u tubi, jer ako se čak i počnu topiti, neće vam iscuriti iz pakiranja.

7. Znojenje na neobičnim mjestima

To nije ništa neobično, posebno za žene s oblinama. Zato koristite antiperspirante kako biste kontrolirali znojenje između grudi i između bedara, a na dijelove tijela koji vam se pojačano znoje poželjno je nasuti baby pudera koji će smanjiti znojenje i iritaciju.

8. Urasle dlačice na bikini zoni

Tijekom ljeta pojačano je lučenje masti, koja može začepiti folikul dlake i izazvati urastanje dlačica. Rješenje vam je korištenje pilinga, koji sadrže salicilnu kiselinu.

9. Pete na stopalima su vam suhe

Navečer nanesite kremu za stopala i prespavajte u pamučnim čarapama. Osim toga, nakon kupanja suhe dijelove istrljajte kamenom za pete koje možete naći i na samoj plaži. Vjerujte, pomoći će vam.

10. Mrzite nositi kupaći, jer imate celulit

Htjeli vi to ili ne frajeri na plaži vidjet će vašu kožu, zato ako želite sakriti neke nepravilnosti, učinite to s bronzerom, naravno, navečer. Lijeka za celulit osim vježbanja i prehrane nema.

Komentari

komentara