Ljepota

Jesi li već čula za “gljiva” plavu boju kose? Predviđa joj se velika popularnost

Napisao H. H.

Još jedna nijansa plave boje, koju su mnogi opisali savršenom zimskom nijansom, zasjest će na beauty tron u narednim mjesecima.

Ako si i ti jedna od žena koja voli isprobavati trendove aktualne sezone, nova ‘it’ nijansa mogla bi te obradovati. Naime, riječ je o tzv. ‘mushroom’ ili ‘gljiva’ plavoj boji kose koju je popularizirao profesionalni frizer Yokasta Perez i koju su odmah prigrlile brojne trendseterice. Riječ je o hladnim i tamnim tonovima plave koja se odlično uklapa u zimske kombinacije i svjetliji ten, budući da nam je koža tijekom hladnijih mjeseci bljeđa nego ljeti, piše Miss7.

Ono što je posebno veseli već postojeće plavuše je činjenica da ova nijansa ne zahtijeva drastičnu promjenu u bojenju kose, već samo svijetle pramenove zamjenjuje tamnijim i zagasitijim. Upravo zato, ‘gljiva’ plava boja idealna je za žene sa svijetlo ili tamno plavom kosom.

Zbog svojih pepeljastih tonova ova boja već je neslužbeno proglašena savršenom zimskom nijansom i u trenu postala vrlo popularna na društvenim mrežama. Djevojke je već naveliko objavljuju na svojim Instagram profilima pod hashtagom ‘mushroomblonde’ i tako daju naslutiti da će upravo ta nijansa zasjesti na beauty tron u zimskoj sezoni.

Komentari

komentara