Ljepota

Na jesen ćemo nositi kratke frizure, a ove tri će biti najpopularnije

Napisao A. K.

Nakon kratkih šiški koje su se nosile ovog ljeta, na jesen će se nositi sasvim kratke fizure

Na revijama jesenskih kolekcija dizajnerskih kuća koje su u veljači prikazane u Londonu, new Yorku, Milanu i Parizu, vidjeli smo niz odličnih frizura koje će se nositi ove jeseni.

Kad je moda u pitanju, u trendu je opuštenost odnosno ružne, ali udobne tenisice, trenirke i predimenzionirani kaputi, a isto vrijedi i za frizure. Osim neuredne raspuštene kose, iduće će se sezone nositi kratke firzure koje izgledaju efektno, a ne zahtjevaju puno uređivanja i stiliziranja.

Takve su frizure na svojim jesenskim revijama prikazale dizajnerske kuće kao što su DiorArmani i Givenchy, a koje će to tri kratke frizure biti najpopularnije u hladnijoj sezoni otkrijte u nastavku.

PIXIE FRIZURA

Nakon nezaboravne Agyness Deyn, najkulerskiji pixie cut u svijetu modelinga nosi Ruth Bell. Diorova muza ponovno je popularizirala ovu frizuru pa su je uz svoje jesenske kolekcije odabrale i druge modne kuće kao što je Armani.

POT CUT S RAZBARUŠENIM ŠIŠKAMA

Omražena ‘kahlica’ frizura ove sezone je malo kraća i nešto neurednija nego što je znamo. Nosi se nešto duža straga, a naprijed kraća s razbarušenim šiškama kakve nam za iduću sezonu predlažu Dior i njegova kreativna direktorica Maria Grazia Chiuri.

MINI BOB

Elegantni bob nikada nije bio kraći! Ove sezone se nosi sasvim kratki bob koji je odrezan tek nešto ispod uha i sa razdjeljkom na sredini glave. Ovakva frizura je vrlo efektna i iako izgleda pomalo strogo, može se uklopiti uz svaku odjevnu kombinaciju, a u veljači smo je vidjeli na reviji kuće Givenchy.

Piše: Nives Bošnjak

super1.net.hr

Komentari

komentara