Ljepota

Razlika između svježeg mladalačkog izgleda i starijeg – 5 frizura koje će učiniti da izgledate 10 godina mlađe (FOTO)

Napisao admin

Razlika između svježeg mladalačkog izgleda i starijeg nego što jeste može lako da se popravi pravom bojom kose, šiškama, loknama, pletenicama ili punđama. Ne vjerujete? Pogledajte fotografije transformacija slavnih ličnosti i pokupite od njih par trikova.


frizura (foto:blic.rs)

Pletenice već par godina ne izlaze iz mode, a pošto se bliži proljeće, možda ćete poželjeti da isprobate romantični izgled tijare u kosi kojom je Dženifer Lopez postigla izgled djevojčice.

Na početku karijere Skarlet Johanson je gotovo neprepoznatljiva sa lošim mini talasom, ali samo par godina kasnije, ošišala se na paž sa ležerno prelomnjenim krajevima i postigla pun pogodak. 

Presvijetla pepeljasto plava kosa i svijetli ten ne idu zajedno! Pogledajte kako je Nikol Kidman riješila problem sa nježnim loknama i toplo plavom bojom kose. 

Dok je gradila karijeru članice benda Spajs grls Viktorija Bekam nije mogla da se pohvali ni stilom ni frizurom. U međuvremenu je stasala u modnu ikonu i pored kratkih i zanimljivih frizura lansirala je i jednostavu punđu koja je učinila deset godina mlađom. 

Mladalački izgled koji makaze u nekoliko poteza mogu podariti svakom licu je razlog zbog kojih šiške nazivaju svojevrsnim botoksom. Riz Viterspun je bočno isjekla šiške, uokvirila lice i dobila lepršaviji izgled.

Blic.rs

Komentari

komentara