Ljepota

UHVATILA MUŽA U PREVARI: Evo šta je poručila njegovoj ljubavnici!

Napisao H. H.

Nakon što je otkrila da je muž vara, ljuta žena iz New Yorka napisala je otvoreno pismo ljubavnici u kojoj nije štedjela niti nju niti svojeg supruga preljubnika.

Krenula je od početka. Ljubavnicu je obavijestila kako nije istina da su se ona i suprug razišli. Upravo suprotno. Ženi koja spava s njezinim muškarcem objasnila je kako je njihov do sada bio stabilan, kako joj svaki dan muž šalje pregršt ljubavnih poruka te ako joj ne vjeruje, poslat će joj sve i jednu na uvid.

U pismu je iznijela dovoljno detalja o suprugu, kako bi ona koja s njim spava ili njezina prijateljica mogle prepoznati o kome se radi…

“Ostavila si svoju maskaru u autu mojeg muža. Smeđe boje, marke Covergirl. Ostavila si i nešto odjeće. Bacila sam sve. Ostavila si i svoj grudnjak. Nosiš veličinu 36 B. Ja nosim 34 C. Grudnjak ti je smrdio na piće”, napisala je žena.

Nakon što mu je u lice rekla kako zna da je vara, on je zatražio rastavu braka. Glumio je žrtvu i tvrdio kako je sve to jedna velika zabuna. Optužio ju je da je kontrol frik i prišio joj hiljadu drugih karakternih mana. Muškarci, naime, nikada nisu krivi.

Što se maskare tiče… Uvjeravao ju je kako maskara pripada njoj, a ne nekoj ljubavnici. Međutim, njegova supruga upotrebljava maskaru Lancome, a žene nikada ne griješe kada su u pitanju različiti proizvođači šminke. Do teme grudnjaka nisu niti došli. Čemu se mučiti?

“Nedavno je izgubio nešto kilograma. Nakon petnaest godina pakla za mene i klince, konačno je prestao piti. Kupio je sebi novi auto iako se oko toga nismo dogovorili, ali znaš što? Ona velika lijepa kuća u kojoj živi i sve ostalo… ja posjedujem polovicu od svega toga!”, objasnila je prevarena žena ljubavnici kako stvari stoje.

Pažljivo joj je objasnila kako ona neće živjeti u toj velikoj kući jer će je, nakon rastave braka, prodati. Spomenula je i dugove koje imaju jer su djeci plaćali privatne škole, a onda se okolmila i na supruga. Opisala ga je kao relativno inteligentnog pedesetogodišnjaka, čije tijelo neće još dugo biti u tako dobroj formi. On je cijeli život bio građevinski radnik, a to će, baš u ovim godinama, doći na naplatu.

“Nadam se da si svjesna što ćeš dobiti. Dobit ćeš srednjovječnog muškarca, bez prebijenog centa u džepu”, poručila je ljubavnici i dodala kako će joj sa zadovoljstvom prepustiti sve porodične pse, u zamjenu za, naprimjer, televiziju, frižider ili namještaj iste vrijednosti.

Što se tiče djece, ni tu nije bila blaga.

“Ukoliko imaš djecu, a ja mislim da imaš, jer si jednu večer kada nas nije bilo kod kuće, zaboravila vrećicu punu sladoleda i slatkiša, namijenjenu klincima, sigurno ne njemu, jer ga nikada nisam vidjela da jede takve stvari, moraš znati sljedeće. On je tip koji olako troši novac i još lakše pada u dugove. Bila sam u situaciji kada sam morala ići u javnu kuhinju, kako bih prehranila svoju djecu, zbog njegovih dugova. Sretno ti bilo s tim!”, napisala je supruga.

“Moj ti je savjet, nemoj se udavati za njega. On ti je sebičan u krevetu, sebičan u životu i samo će te iskoristiti. Vrlo vjerovatno će opet početi cugati, a njegovo poimanje finansija će te odvesti u bankrot. Meni je to dva puta učinio. Njegova će te porodica mrziti, vjeruj mi, hrpa su čudaka, a ako ti to nije dovoljno, zapamti da je pomalo i glup i da ćeš zbog njega imati hrpu problema”, poručila je ljubavnici supruga.

“Ako si normalna osoba, shvatit ćeš ovo na pravilan način. On je svašta, ali nije slobodan muškarac. Gledaš li ga kao zadnji voz, siđi na prvoj stanici jer te neće odvesti nigdje, osim u propast”, napisala je prevarena žena, zaljubljenoj.

Komentari

komentara