Ljepota

EVO ŠTA JE MELANIA TRUMP OBUKLA ZA NOVU GODINU: Internet šokiran, napadi ne prestaju

Napisao H. H.

Haljina vrijedna 4000 dolara koju je Prva dama Amerike Melania Trump obukla za doček Nove godine izaziva brojne negativne komentare…

“Da li je ovo kolekcija za djevojčice? “Ovo je ružno da ružnije ne može biti” i “Potrošila je 4000 dolara a izgleda kao moja lutka kojoj sam oslikala haljinu maminim karminom… ”

Donald i Melania Trump – Express.co.uk

To su samo neki od komentara kojim je Internet obasuo Melaniu Trump zbog toalete koju je odabrala za doček Nove 2018. godine u rezidenciji na Floridi Mar-a-Lago, piše “Lepa & Srećna“.

Haljina pripada kolekciji modne kuće “Erdem”, a sašivena je luksuznog svilenog satena. Model u stilu četrdesetih godina prošlog vijeka odlikuju neobični “miš” rukavi i visok izrez oko vrata.

I dok jedni tvrde da kroj haljine odlično naglašava uzan struk bivše manekenke Melanije, drugi kritikuju izbor boja haljine i salonki: “previše pink!”

Modni kritičari su ostali podijeljeni i kad je riječ o ocijeni ukupnog stila supruge predsjednika Donalda Trumpa u 2017. godini. Mnogi kažu da se uzalud trudila da od rukava načini “modni detalj broj 1”, težeći nasilnoj originalnosti za koju nema dovoljno osnova. Tome u prilog govori i slika sa Twittera kojom je Melanija čestitala Božić – na kojoj je filterom dodata komična kapica Deda-Mraza.

Drugi podsjećaju da je čitave godine punila stupce modnih vijesti, jer nije činila ustupke a ipak uspjevala da izbjegne ozbiljne stilske gafove.

Donald i Melania Trump – Express.co.uk

Kako se vama dopada izbor Melanie Trump za doček Nove godine?

Komentari

komentara