Ljepota

ANA TODOROVIĆ NEUTJEŠNA: Ovo je misterija! Pokušala sam da ga probudim, bile su mu modre usne!

Napisao H. H.

Supruga glumca Srđana Žike Todorovića o smrti sina Dejana

Ana Todorović jedva je smogla snage da ispriča šta se desilo kobnog dana i kako je njen sin iznenada preminuo

– Juče je bio sasvim običan dan, išli smo kod doktora jer je Dejan bio bolestan, pio je antibotike. Vodili smo ga na na kontrolu, oko pet je legao da spava – prisjeća se ona.

–Zaspao je i dva i po sata kasnije, oko pola sedam pokušala sam da ga probudim, ali je utonuo u posteljinu, usne su mu bile plave. Ja sam se uplašila i vrisnula sam. Pokušala sam da ga probudim, ali bezuspješno. Deki nije bio alergičan na antibiotike. Meni je njegova smrt misteriozna-, dodaje Ana i navodi da je Žika pozvao Hitnu pomoć. Ekipa ljekara je pokušala da ga oživi, ali u tome nisu uspjeli, piše “Telegraf“.

–Rekli su mi da je stariji čovjek ne bi uspjeli, a ne dijete. Bio je veselo, dobro dijete. Ništa nije ukazivalo na to da može da se desi ovako nešto. Obdukcija je pokazala da se radi o iznenadnoj smrti koja se javlja kod djece. Ovo se vrlo rijetko dešava. Umro je u snu, nije se otrovao, niti bilo šta drugo, već nas je jednostavno napustio– kaže neutješna majka.

–Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo željeli da ga dobijemo. Posvetili smo mu život, sve je njemu bilo poredeđeno i ne mogu da prestanem da plačem jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan, sreća i život. Sve ono što smo imali– dodaje Ana.

Komentari

komentara