Ljepota

Ima 92 kg i armiju obožavalaca: Dokaz da muškarci vole ženske obline!

Napisao H. H.

“Moje tijelo nije savršenih proporcija, ali ja sam uvijek odbijala da slušam one koji su mi govorili da ne mogu da budem model, pa sam vrijedno radila”, otkrila je Kendis.

U oktobru ove godine, Kendis Hafin će napuniti 33 godine. Ova atraktivna Amerikanka uspjela je u onome što mnogim pripadnicama nježnijeg spola djeluje nemoguće: ostvarila je svoj san da postane model, a jede sve što poželi!

Ona je već nekoliko godina veoma uspješna na modnim pistama, a do sad je krasila naslovnice prestižnih modnih časopisa, poput listova “Vogue” i “Elle”.

Kendis je reklamirala desetine poznatih brendova i pozirala naga, a više puta je istakla da se ponosi svojim oblinama, piše “Story“…

Otkad znam za sebe, sanjala sam da postanem model. Moje tijelo nije savršenih proporcija, ali ja sam uvijek odbijala da slušam one koji su mi govorili da ne mogu da budem model, pa sam vrijedno radila“, napisala je nedavno Kendis na Instagramu.

Ljepotica visoka 180 centimetara i teška 92 kilograma istakla je da se nada da jedna od njenih naslovnica može da posluži kao inspiracija i simbol uspjeha svakome ko vjeruje da ga on čeka.

 

Komentari

komentara