slot online 2023

NA DAN VJERIDBE IMALA JE 125 KG: Bila je OČAJNA zbog svog izgleda, a onda je smršala 76 kg! Evo kako

Napisao H. H.

Hejli Smit se rasplakala zbog fotografija sa veridbe, jer je bila nezadovoljna svojim izgledom. Zbog toga je odlučila da uzme stvari u svoje ruke. Na dan veridbe imala je 125 kilograma.

Studentkinja psihologije Hejli Smit bila je očajna zbog viška kilograma koji su bili očigledni na njenim fotografijama sa veridbe.

Kada je dečko Met Smit zaprosio prošlog jula, uprkos srećnim vestima ona nije mogla da prestane da plače i odbila je da postavi slike na društvene mreže.

Tada je odlučila da želi lepo da izgleda na fotografijama sa venčanja i počela je da trči, a svoju nezdravu ishranu zamenila je voćem i povrćem.

hejli1

 

Sada lepa Hejli vežba dva sata svakog dana i već je primetila poboljšanje u svom zdravstvenom stanju.

Ona se udala prošlog vikenda i osećala se prelepo u svojoj venčanici sa 76 kilograma manje.

“Bila sam tužna kada sam videla slike sa veridbe i koliko sam se zapustila i nisam htela da okačim slike na internet, a to mi je bio jedan od najlepših dana u životu. Nisam želela da se tako osećam i u vezi fotografija sa venčanja, pa sam znala da moram nešto da promenim”, rekla je ona, koja ima 49 kilograma.

hejli2

Hejli se od detinjstva borila s viškom kilograma, ali na fakultetu su se stvari zaista otele kontroli. Tada je jela sve što je želela i što joj je izgledalo dobro, a priznala je da je često ponesu emocije pa jede, bilo da je tužna, srećna ili uzbuđena.

To je počelo da utiče i na njeno zdravlje, a odrazilo se i na socijalni život. Izbegavala je bazen i plažu u širokom krugu i stalno je propuštala različite aktivnosti jer nije mogla da ih isprati.

Komentari

komentara