slot online 2023

Riješite se celulita bez odlaska u teretanu – uz pomoć ova 4 trika imaćete savršeno izvajano tijelo

Napisao H. H.

Kako se prase ne goji uoči Božića tako se i na letnjem izgledu radi zimi, a ne pred sam kraj proleća

Ništa lepše nego kada na plaži možete da pokažete izvajano telo bez dosadnog celulita i pomorandžine kore, ali borba za takav izgled mora da počne na vreme.

Mnoge od nas već su počele da razmišljaju o letu i odlasku na plažu i bazen pa je bitno raditi na svom telu kako bismo tada mogle ponosno da prošetamo novi kupaći. Kako se skoro 90 odsto žena bori sa celulitom, treba znati kako i na koji način možemo da mu doskočimo.

Obradovaće vas podatak da se celulit može ukloniti bez skupih operacija, a na koji način do tela bez celulita otkrila je nutricionistkinja Sara Flauer. Ovo su njeni trikovi za uklanjanje celulita koji provereno „pale“, piše Daily Star.

Uklonite ga masažom

Ukoliko se posvetite nekim kritičnim delovima koje je zahvatio celulit rezultati neće izostati. Masaža pospešuje cirkulaciju i pomaže u sagorevanju masti. Upotreba masažera na suvoj koži mnogo pomaže i potrebno je raditi kružne pokrete naviše kako bi se cirkulacija ubrzala i celulit smanjio.

Uzimajte potrebne suplemente

Detoksikacija može da vam pomogne u uklanjanju dosadnih kvržica koje izgledaju kao pomorandžina kora, kako se i nazivaju. Sara predlaže detoksikaciju i upotrebu Ginko Bilobe koja je odlična u pojačanju cirkulacije naročito malih kapilara. Obavezno je i uzimanje dosta vode.

Izbalansirajte vaše hormone

Da li ste primetile da se kvržice javljaju pojačano u nekim delovima meseca? To je zboghormonalnih promena, a moguća je pojava celulita ukoliko ste na kontaceptivnoj piluli. Nizak nivo estrogena dovodi do slabe cirkulacije i smanjuje proizvodnju kolagena zbog čega je celulit više vidljiv.

Jedite zdravo

Promene u ishrani mogu da dovedu do smanjenja celulita. Izbacivanje otrova, kao i kofeina i pića, sprečava nagomilavanje toksina u organizmu. Ne samo da ćete se osećati dobro u svojoj koži već će ona izgledati mnogo bolje i manje opušteno. Potrebno je da konzumirate dosta voća i povrća koje ne samo da će vam pomoći da izgubite suvišne kilograme, već će smanjiti i celulit.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentara