slot online 2023

Tajne celebrityja – Šta čine slavni da bi ostali u top formi

Napisao admin

Vježbanje, vegetarijanska ishrana, izbjegavanje tjestenina i slatkiša, neka su pravila kojih se celebrity zvijezde pridržavaju.


Angelina Jolie i Brad Pitt

Njujorška dijeta

Kako funkcioniše

Tri osnova ove osmonedjeljne dijete su sport, disciplina i specifična pravila ishrane. Cilj je da se u prvoj fazi izgubi najviše kilograma. Hljeb, šećer, alkohol, kafa, voće i masnoće su apsolutno zabranjeni. Na meniju je vegetarijanska hrana, salate, riba i nemasno meso. Dva obroka zamjenjuju se proteinskim šejkom. U drugoj i trećoj fazi masti i ugljeni hidrati se polako uvode u ishranu. Naravno obavezno je i svakodnevno vježbanje.

Koliko je uspješno

Slavni koji su na ovom režimu kunu se u uspjeh. Hajdi Klum, An Hatavej, Liv Tajler samo su neke od njih.

Atkinsonova dijeta

Kako funkcioniše

Šećer, alkohol, voće, hljeb, krompir i tjestenine su apsolutno zabranjeni. Ugljenim hidratima nema mjesta u ovoj dijeti. Dobra vijest je da proteini i masti jesu dozvoljeni, što znači se mogu jesti riba, meso, jaja, čak i majonez.

Koliko je uspešno

Začuđujuće uspješno ako se uključi vježbanje. Jer kada tijelo ne dobija ugljene hidrate počinje da troši masne rezerve. Dženifer Aniston, Kortni Koks, Rene Zelveger, Ketrin Zita Džons, Anđelina Džoli samo su neke od slavnih koje upražnjavaju ovu dijetu.

cure.ba

Komentari

komentara