Zdravlje

Nakon snimanja ljekari ostali frapirani – Posljednjih 10 godina patila od glavobolja, a evo zbog čega!

Napisao admin

Nevjerovatna priča nam dolazi iz Kine. Naime, Kineskinja (62) je otišla kod doktora jer je u posljednjih 10 godina patila od glavobolja i imala je konstantno zapušen nos. Nakon snimanja, ljekari su ostali frapirani kada su u njenoj glavi videli metak prečnika 0,5 i dužine 2,5 centimetara


Rendgen (Foto: bh-index.ba)

Ovoj Kineskinji staroj 62 godine iz provincije Lijaoning izvađen je metak koji joj je stajao u glavi čak 48 godina! Ženi, za koju je objavljeno da se preziva Žao, izvađen je metak prečnika 0,5 i dužine 2,5 centimetara, javljaju kineski mediji.

Ona je otišla kod doktora jer je u posljednjih 10 godina patila od glavobolja i imala je konstantno zapušen nos. Nakon snimanja, ljekari su ostali frapirani kada su u njenoj glavi vidjeli metak. Ubrzo su je operisali i odstranili strano tijelo.

– Sretna sam što me taj metak nije ubio i zahvalna što sam mogla da živim i imam porodicu – ispričala je Žao.

Prema pisanju kineskih medija, nju je kada je imala 14 godina pogodio zalutali metak. Iako zvuči nevjerovatno, metak je nije ozbiljnije povrijedio, nije imala nikakvih zdravstvenih problema i odlučila je da živi sa stranim tijelom u glavi.

bh-index.ba

Komentari

komentara