Magazin

TOPALKO UBJEĐUJE ĆERKU DA MU PODARI UNUKA Jedva čekam da postanem deda!

Napisao H. H.

Pjevač Milan Topalović Topalko kaže da jedva čeka da postane deda i da mu jedinica Helena podari unuče.

Za razliku od perioda kada se zabavljala sa njegovim kolegom Slobom Vasićem, pevač priznaje da je sada zadovoljan Heleninim izborom i time što njen dečko nije javna ličnost.

– Helenin momak je iz Beograda i nije poznat. Moram da kažem da je mnogo dobar dečko. Ovaj put je našla dečka po mojoj želji. Moje sugestije su upalile – uz osmeh kaže Topalko, likujući što je Helena stavila tačku na vezu sa Vasićem, za koga se ispostavilo i da ima petogodišnju ćerku.

Zanosna naslednica srpskog pevača već je zagazila u dvadesete, a pošto su se mnoge njegove kolege ove godine ostvarile u ulozi dede ili bake, on kaže da i sam to priželjkuje
– Voleo bih da postanem deda, Helena je moje jedino dete i naravno da bih voleo da mi podari unuče. Bio bih veoma srećan da se to dogodi, zašto da ne!? Imam 40 godina, taman bih bio mlad deda u punoj snazi, ali ipak smatram da je Helena trenutno još premlada za ulogu majke – kaže Topalović i objašnjava kakav je njegov odnos sa naslednicom.

– Helena i ja smo sada kao drugari. Ona je već odrasla, napunila je 20 godina, a kako ovo vreme donosi uvek nešto novo, ona se u njemu dobro snalazi, dok sam ja malo zaostao. Zato mi dobro dođe da mi malo pomogne sa tim promenama – priča pevač, koji do sada nije imao menadžera.

– Planiram da je angažujem da mi bude menadžer. Aktivna je na društvenim mrežama, razume se u nove tehnologije i marketing joj nije stran jer studira menadžment. Još nešto, ona će u mom novom spotu biti glavna glumica. Tražili su mnogo puta da igra u spotovima, ali ja to nisam dozvoljavao. Sada sam rekao – ako već treba to da se desi, onda neka ocu ispuni želju – obajšnjava Milan,piše http://www.alo.rs/

Komentari

komentara