Magazin

ŠABANOVA UDOVICA LOŠE, KĆERKA JOŠ GORE! Ne javlja se na telefon, na grobu oca satima plače… Porodica i prijatelji zabrinuti, JEDINI SPAS JE U OVOME!

Napisao A. K.

Porodica Šaulić i dalje gaji ogromnu tugu zbog gubitka oca, supruga i velike muzičke legende Šabana Šaulića. Gordana, Ilda i Sanela ne pronalaze reči utehe niti nadu da će moći da nastave dalje bez pevača.

Ćerka Ilda je u jako lošem stanju, otkazala je sve nastupe, sve obaveze pomerila i nije joj ni na kraj pameti da snima pesme, koje su bile u planu. Ona satima plače na grobu svog oca, a kada se vrati u svoja četiri zida on je, opet, glavna tema u razgovorima sa majkom i sestrom.
„Ona se ne javlja na telefon čak ni prijateljima, a iz kuće izađe samo da bi otišla kod majke ili na grob svog oca, gde satima sedi i plače. Uz nju je stalno muž Bojan, koji je morao da zapostavi svoje poslovne obaveze u Americi i sada je uz Ildu u Beogradu. Njegova ideja bila je da se u Ildin oporavak uključi lajfkouč. Njihove usluge u Americi su veoma popularne i cenjene jer nije reč o klasičnoj psihoterapiji već razgovorima koji pomažu osobi da ostvari svoj puni potencijal, da se motiviše ako je izgubila nadu u život, da ponovo prodiše i shvati suštinu života. Upravo to je sada Ildi preko potrebno. Ona je otkazala sve svoje nastupe, a o novim pesmama ne želi ni da priča iako je planirala da pred leto izbaci singl. Ni Sanela ni Gordana nisu ništa bolje, u kuću im dolazi svega nekoliko ljudi, one retko izlaze i u dvorište, samo sede u kući i pričaju o Šabanu“, rekao je izvor blizak Šaulićima i dodao da su prijatelji kao i porodica ozbiljno zabrinuti za njeno zdravstveno stanje.

Sin Mihajlo za sada najbolje se nosi sa tugom, što je i normalno, a svadbu sa svojom zaručnicom odložio je za kraj sledeće godine, sa čim se i ona složila.
“Mihajlo je tu najpribraniji jer je na njemu da se sada brine o majci i sestrama. Zbog njih nema vremena da se prepusti tuzi, ali odlučio je da svadbu sa Danijelom pomeri za kraj sedeće godine, u čemu su ga podržali i ona i njena porodica”, rekao je dobro obavešteni izvor blizak porodici Šaulića.
Kurir.rs

Komentari

komentara