Magazin

Novi detalji horora u Bihaću: Majka kćerku dala bratu svog novog muža

Napisao H. H.

Šesnaestogodišnju djevojčicu iz Bihaća majka je tjerala na se*sualni odnos od januara do 11. aprila, kada je djevojčicina baka slučaj prijavila policiji.

Nakon razvoda djevojčicinih roditelja, starateljstvo je dodijeljeno ocu, koji je već mjesecima na radu u inostranstvu, a ona je ostala s bakom.

“U međuvremenu se njena majka treći ili četvrti put preudala. Ovog puta otišla je kod nekog muškarca u Veliku Kladušu, a u januaru je nagovorila svoju kćerku da dođe kod nje. Govorila je da će joj sve obezbijediti samo da dođe s njom da živi”, saznaje “Avaz” u Bihaću.

Iza ovoga krije se klasična prodaja vlastitog djeteta.

“Kada je 16-godišnjakinja došla u Veliku Kladušu, odmah je upoznala i brata novog muža svoje majke. Govorila joj je da će imati svoju sobu ako ode u kuću 32-godišnjeg M. F. Otišla je i za djevojčicu je počeo pakao”, navodi šokantne detalje izvor.

Gdje je, za to vrijeme, otac djevojčice?

“On je u Njemačkoj. Obaviješten je o svemu. Uskoro treba doći u BiH i biti saslušan, jer je dijete ostavio svojoj majci. Čovjek je van sebe”, kaže sagovornik upućen u istragu.

Policiju je pozvala baka maloljetnice, kojoj su komšije iz Velike Kladuše ispričale da je njena unuka “ustupljena muškarcu dvostruko starijem od nje”.

U međuvremenu su uhapšeni i M. F. i njena majka. Istražioce je šokiralo ponašanje M. F., jer u se*sualnom odnosu s maloljetnicom nije vidio ništa sporno.

U Kantonalnoj bolnici “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću djevojčici je urađen ginekološki pregled. Utvrđeno je da je imala se*sualni odnos.

Komentari

komentara