Magazin

Gagi tvrdi da mu je Anabela na prevaru otela kćerku i odvela van zemlje

Napisao H. H.

Zbog ove situacije Gagi je očajan, posebno što ga Anabela nije obavijestila da vodi kćerku van zemlje.

Anabela i Andrej Atijas prošle nedjelje su otputovali u Pariz sa kćerkom Blankicom da joj proslave rođendan, a sa sobom su poveli i Anabelinu kćerku iz prvog braka Ninu (14), koja je doskoro bila kod oca Gagija Đoganija. Zbog ove situacije Gagi je očajan, posebno što ga Anabela nije obavijestila da vodi kćerku van zemlje, već je za to putovanje saznao preko Instagrama, na kojem se Atijasova hvalila kako uživa sa najmilijima.

Gagi za “Srpski telegraf” otkriva da se brinuo o Nini i krivo mu je što se Anabela sada prema njemu ponaša kao da nije dobar otac, pa ga iz svega isključuje i ni o čemu ga ne obaviještava.

– Anabela je odvela Ninu u Pariz, a meni ni riječ nije rekla. Ja sam za nju ništa, ona se ponaša kao da to nisu moja djeca. Zna da joj ne treba moja saglasnost, pa to koristi i dijete vodi gdje god stigne, a mene ni o čemu ne obaviještava. Ona ima puno starateljstvo nad djecom i misli da ja ne treba da znam gdje su mi i šta rade kćerke. A kad je njoj frka, onda me koristi i dobar sam joj za sve. Djecu mi je na prevaru uzela – kaže vidno potresen Gagi i objašnjava šta se desilo ispred sudnice prije deset godina, kada se razvodio od Anabele.

– Mi smo tada riješili da se razvedemo sporazumno i nije bilo nikakvih problema. Kad ono, Anabela se pojavljuje sa advokatom, a ja došao sam. Nisam imao pojma i pitao sam je: ‘Šta će ti advokat kada smo se ti i ja o svemu već dogovorili.’ Rekla mi je da to tako treba i dala mi neki papir da potpišem. Ja uopšte nisam znao šta potpisujem, ona mi je rekla da je to takav protokol i ja sam joj vjerovao. Tek kasnije sam shvatio da mi je podvalila i da sam potpisao da joj dajem potpuno starateljstvo nad djecom, a da ja gubim svako pravo – rekao je Đogani i nastavio:

– Ja sam Anabeli vjerovao, a ona je to iskoristila i na prevaru mi oduzela djecu, a nisam htio da tako bude. Žalio sam se, ali džabe, njoj su pripala djeca. Lunu i Ninu volim i nikada mi nije bilo teško šta god treba za njih da uradim, njih dvije su meni sve na svijetu. Po pitanju podjele imovine, dao sam Anabeli veliki stan bez riječi, a ja sam otišao i uzeo neku garsonjeru jer je za mene to dosta pošto sam već sam. Je l’ vidite šta sad njihova majka meni radi? Usred školske godine ona vodi moje dijete, bez da mi kaže bar da ide i Nina s njima. Ona bukvalno radi šta joj se prohtije i briga je za sve. Gagi dodaje da bi i on o bivšoj ženi imao šta da kaže, ali da zbog djece šuti i trpi poniženja.

– Kada bih ja progovorio o Anabeli i našem braku, ona bi za tri sata spakovala kofere i pobjegla u Sarajevo. Imam i ja mnogo toga da kažem, ali neću nikada zbog kćerki. Ja njih stvarno volim i gledam na njih. Nikada neću blatiti njihovu majku iako ona mene ponižava gdje stigne.

Anabela nije odgovarala na pozive, pa ne nije poznato šta ona ima reći na Gagijeve optužbe.

Podsjetimo, velika svađa između bivših supružnika krenula je poslije Anabelinog priznanja da ju je Gagi varao u njihovom zajedničkom stanu sa njenim najboljim drugaricama. Prema njenim riječima, ona je hranila i oblačila te djevojke, koje su spavale sa njenim mužem, njoj skoro pred očima. Poslije ovih Anabelinih riječi Gagi je poludio i rekao da time što govori o njemu više priča o sebi. Nije želio da je kudi, pošto, kako on kaže, ne želi da potresa kćerke, pa će samo zbog njih šutjeti.

Komentari

komentara