Magazin

Bivši supružnici – RAT SE NASTAVLJA: Sonja iznijela žestoke uvrede na račun Željka Šašića i rekla kako njihovu kćerku…

Napisao admin

Sonja Vuksanović, supruga Ace Lukasa, riješila je da progovori o svom odnosu s bivšim mužem Željkom Šašićem. Ona je odlučila da javnost čuje i njenu stranu jer je Šašić u cijelu priču upleo njihovu kćerku Sofiju (16). Nakon što je tinejdžerka na Instagramu napisala da se svojom voljom ne viđa sa, kako ga je oslovila, Željkom, pjevač je osuo paljbu i rekao da bi njegova jedinica trebalo da zajedno s majkom i Lukasom ode na narko-test.


“Oguglala sam na njegove izmišljene priče o meni, koje su počele od prvog dana razvoda. Sada kada je moje dijete ugroženo i trpi napade s raznih strana, moram da reagujem. Sofijina odluka da izađe u javnost i na društvenim mrežama iznese svoj stav bila je samo njena, a ja sam je kao majka podržala. Moj bivši suprug sada je i na svoje dijete proširio laži koje je godinama govorio o meni i zbog toga moram da reagujem”, rekla je Sonja za Stori.

Na pitanje kakav je Željko kao otac, rekla je:

“Takav da njegova kćerka ne želi kontakt s njim. Mislim da za roditelja nema većeg poniženja. On se toliko trudi da dokaže suprotno, ali nema te majke koja može da ubijedi dijete da ne voli oca i obrnuto. On je otac, međutim, njegova uloga oca, sem s biološkog aspekta, veoma je upitna”.

Sonja je istakla da je nije začudilo kada je Šašić Sofijju doveo u vezu s drogom.

“Ko o čemu, kur*a o poštenju. Mene od njega ništa ne čudi, odlično ga poznajem i zato sam ga ostavila. Degutantno je komentarisati njegove pokušaje da se prikaže kao oštećena strana. To je već pitanje za psihologa, psihijatra ili tim stručnjaka”, rekla je Sonja.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara