Magazin

Popularni pjevač – ŽELJKO ŠAŠIĆ NIJE VIDIO KĆERKU DVIJE GODINE: Ona me se odrekla, a ne zove od kada se njena majka…

Napisao admin

Željko Šašić gostovao je kod Ognjena Amidžića povodom skandala koji je nastao oko njegovog odnosa sa kćerkom koju ima sa bivšom ženom Sonjom. Pjevač je rekao da svoje dijete nije vidio dvije godine i pozvao nadležne institucije da mu pomogne da riješi situaciju.


“Ja sam nadležnim instutucijama predao sve što treba za odnos razvedenog oca prema djetetu koje ne živi sa njim. Samo me to interesuje, vjerujem od njih“, počeo je Željko.

“Mi smo javne ličnosti i njima je zanimljivo da se prepucavaju. Apelujem na institucije da ne ostavljaju ovo slučaju, već da se ovo riješi što prije“, rekao je pjevač i dodao zastrašujuću činjenicu, piše “Kurir“.

“Ja svoje dijete nisam vidio više od 2 godine“, povikao je. “Objasnio sam i ne želim da ova emisija bude tužna, iako sam došao zbog toga. Nisam imao podršku sa druge strane“, smatra pjevač, aludirajući na bivšu ženu.

“Moje dijete je pisalo da neće da razgovara sa mnom, i to je u redu, ona je u tom periodu sad. Ja se nje svakako ne odričem jer je roditeljska ljubav prema djetetu veća nego obrnuto“, izjavio je Željko.

Šašić smatra da je on trenutno u najgoroj situaciji i da će upravo zbog toga insistirati na svojim pravima.

“Osuđujem nasilje nad ženama, zato sam se i razveo, između ostalog, da do toga ne bi došlo. Obično se to dešava ženama, ali šta se dešava sa muškarcima. Nasilje ne poznaje pol. Mislim da svako trpi nasilje na svoj način“, kazao je.

Pjevač je rekao da ima želju da ima još djece. “Želje su jedno, mogućnosti su drugo. Tek sad vjerujem u ljubav. Jer, sve što ja radim je samo zbog ljubavi i ništa više“, zaključio je pjevač i dodao da i dalje vjeruje u brak.

“Vrlo je moguće da sam griješio. Moguće da sam bio loš suprug, ali da sam bio loš otac, to nikad neću reći, niti neko to može da mi kaže“, rekao je Željko i dodao da se ipak jedno vrijeme čuo sa kćerkom.

“Sofija se meni javljala jedno vrijeme dok je bilo priče da će se Sonja i Lukas razvesti, ali čim su se pomirili i ona se meni automatski prestala javljati“.

cure.ba

Komentari

komentara