Magazin

Estrada – Otkriveno da petogodišnja kćerka Mine Kostić…

Napisao admin

Mina Kostić ni poslije osam dana nije rekla kćerki da joj je otac Igor Kostić u rijalitiju „Parovi“ na Hepi televiziji. Ona je čak obrisala ovaj kanal na svom prijemniku kako petogodišnja Anastasija ne bi slučajno prebacila i ugledala tatu u nemoralnom okruženju.


Kostićeva je, kako tvrde upućeni, poludjela što je Igor prihvatio poziv da učestvuje u šouu sa djevojkama koje su navodno procesuirane zbog bavljenja pros*itucijom. Zbog toga je odlučila da od djeteta sakrije gdje joj je tata.

 

– Mina na sve načine pokušava da zaštiti kćerkicu od neprimjerenih riječi i ponašanja učesnika u tom rijalitiju. Samo zato nije rekla Anastasiji da je Igor u „Parovima“. Ona je djevojčici rekla da joj je otac na nekom snimanju, ali nije precizirala na kakvom niti kada će se vratiti. Ogorčena je na Igora što je dozvolio sebi da učestvuje u rijalitiju u kom se obnažene djevojke mažu pjenom i izgovaraju ružne riječi. To nije primjer koji treba da da kćerki – kaže izvor blizak pjevačici.

 

Kako dalje saznajemo, Igor i prije rijalitija nije mnogo vremena provodio sa nasljednicom, te njegovo odsustvo mala Anastasija praktično i ne primjećuje.

 

Da joj dijete ne gleda Hepi televiziju Mina je potvrdila i u izjavi za Kurir, ali učešće njenog bivšeg nevjenčanog supruga u ovom šou-programu nije željela da komentariše.

 

– Moje dijete gleda samo jednu dječiju televiziju, a za ostalo nemam komentar – rekla je pjevačica.

 

Poremećeni odnosi

KOSTIĆI U SVAĐI OD DECEMBRA

 

Mina i Igor Kostić su krajem prošle godine imali žestoku svađu jer je pjevačeva majka govorila loše stvari o bivšoj snajki, zbog čega joj je zabranjeno da viđa unuku. Pjevačica se nije slagala sa svekrvom i zbog nje se često sukobljavala sa Igorom dok su živjeli zajedno, a ništa bolje nije ni otkad su se rastali. 

 

Ona prvobitno nije imala ništa protiv da njena kćerka bude s bakom, ali je tražila određeno poštovanje. Do Igorovog ulaska u rijaliti pjevačica i njen bivši nisu izgladili odnos.

kurir

Komentari

komentara