Magazin

"Mlada" mama – Ljiljana Jakšić Salveta: Moram da radim da prehranim kćerku Dariju!

Napisao admin

Ljiljana Jakšić, poznatija kao Salveta, koja je u 52. godini rodila kćerkicu Dariju, koju smatra Božjim darom, neće moći sve vrijeme da bude uz nju jer je primorana da se vrati na posao i to posle navršenih četrdeset dana od porođaja.


Ljiljana Jakšić (Foto: Alo)

Samohrana mama mora ponovo da zabavlja goste u Skadarliji kako bi prehranila kćerku, uprkos što svim srcem želi da svu pažnju i vrijeme posveti svojoj Dariji.

“Zaista uživam u ovim danima. Darija je divna, jedna mirna beba i sve je interesuje sa strane, što pokazuje da će biti jedna prava djevojčica. Ja samo želim da dok ne napuni četrdeset dana sve vrijeme uživam u majčinstvu pošto ću nakon toga da se vratim na posao. Znate kako, samohrana sam majka i moram da prehranim svoje dijete, tako da ću morati da se vratim na posao u Skadarliju. To mo teško pada jer sada najviše želim da budem sa svojim djetetom i posvetim mu svu pažnju. Jedino me tješi što ću preko dana da provedem vrijeme sa Darijom jer ću kao i do sada raditi noću kao skadarlijska dama”, rekla je Ljiljana, koja nije otkrila ko će čuvati bebu.

kurir

Komentari

komentara