Magazin

Dobila je ogromnu ogrlicu od svog dečka: Shvatila je šta se nalazi unutra tek nakon godinu dana

Ogrlica - Snapshoot
Napisao H. H.

Neki muškarci vole da se posebno potrude kada su u pitanju njihove izabranice.

Jedan momak je tako odlučio iznenaditi svoju djevojku. Inače, on se bavi kreiranjem ručnih radova (pa tako i nakita), pa je našao veoma zanimljiv način da uljepša dan svojoj djevojci, odnosno, bolje rečeno – cijelu godinu. On je njoj poklonio jednu unikatnu ogrlicu, koja je bila velika, ali ju je ona nosila rado gdje god da je išla.

Poslije godinu dana, on je od svoje djevojke zatražio da mu vrati ogrlicu. Zbog njegovog postupka ona se prvo zbunila, te je odmah naravno smislila milion opravdanja za isti, ali nije ni slutila šta će on učiniti poslije toga.

Njen momak je polomio ogrlicu na dva dijela, a njoj nije bilo jasno zbog čega je učinio to, sve dok nije kleknuo i potom je zaprosio. Ona je vidjela da je u ogrlici koju je ona godinu dana nosila oko svog vrata bio prsten, a da ju je on planirao pitati da se ona uda za njega kada osjeti da je to pravi trenutak.

Situacija koja je rasplakala buduću mladu, koja je naravno pristala odmah, oraspoložila je sve one koji su preko Interneta ali i društvenih mreža čuli za ovaj par, gdje se priča proširila nevjerovatnom brzinom, pa je postala omiljena i popularna tako. Možda je još nekim momcima ovaj dečko poslužio kao primjer, oni su našli način da priču o prosidbi naprave koja će se prepričavati generacijama poslije.

Da li se vama svidjelo ovo, i da li je ovo po vama romantika prava ili ne? Kažite nam svoje mišljenje o tome. Hvala još jednom što nas pratite.

Komentari

komentara