Magazin

Snežana Đurišić otvoreno: Moja kćerka je bezobrazna i drska, a moj sin nije dobar

Napisao H. H.

Snežana Đurišić nikada javno nije pričala o onome što se pisalo za njenog sina Marka Gvozdenovića, od toga da je osumnjičen za razbojništvo i napad na nju do toga da je pobjegao iz bolnice za liječenje od alkohola.

Pjevačica iskreno kaže da ne opravdava postupke nasljednika, ali da je on njeno dijete i da će biti uz njega do kraja života iako je bole mnoge njegove izgovorene riječi, prenosi “Espresso.rs“.

– Kako može da me kao majku ne boli? Sudbina je takva. Borimo se, ali šta će od toga biti, to samo Bog zna. Ali ja sam neko ko nije za tu zamotanu priču, ali sam za onu da je to moje dijete i samo ja mogu o njemu da pričam, a ne neko drugi. Ne samo da ne bi trebalo nego će dobiti po nosu ako nastavi. Ma kakav da je, on je moje dijete, iako nije dobar. Sve što uradi u životu, kao i svi ljudi, snosit će odgovornost kako to zakoni nalažu. Ali to ne daje za pravo nikom da ga vrijeđa – kazala je Đurisić.

Za svoju kćerku je kazala da je bezobrazna i drska.

– Fizički je daleko, ali je uvijek tu. Majka je dvoje djece. Ima divnog supruga i djecu. Žive u Njujorku. Ona divno pjeva. Bezobrazna je, drska i emotivna kao mama. Divne duše za razliku od sina, koji je poročan, ali je moj i volim ih najviše na svijetu kakvi god da su – napominje Đurišić.

 

Komentari

komentara