Magazin

Mjesečni horoskop za decembar 2018. godine

Napisao H. H.

Djevicu očekuje veća zarada i blagostanje, a Rakove romantična čarolija! Šta vašem znaku predviđa mjesečni horoskop za decembar…

Mjesečni horoskop za decembar otkriva šta vas očekuje na polju ljubavi, posla, novca i zdravlja – saznajte svoju sudbinu za kraj godine, piše “Stil“.

Ovan

Vaš fokus će biti na karijeri tokom ovog mjeseca. Svjesni ste ličnih i socijalnih odgovornosti i preduzet ćete nešto kako biste ih ispunili. Koncentrišete se na planove za svoju budućnosti i planiranje strategije kako ćete ih ispuniti.

Vrijeme je da postanete agresivniji kako biste preduzeli neophodne radnje i dostigli željeno. Nema potrebe da zavisite od drugih i uslova. Ovo je mjesec za pozitivnu promjenu.

Planete su vam naklonjene i pružiće vam potrebnu snagu kako biste lako dostigli svoje ciljeve. Očekuje vas puno akcije i uspjeha.

Fokus će vam biti usmjeren na karijeru, duhovnost, unaprijeđenje znanja, putovanja, ljubav, veze i društvene događaje.

Na polju posla će vam biti burno, imaćete više obaveza zbog svojih upravljačkih mogućnosti. Ovo će vam otvoriti mogućnost za napredak.

Imaćete podršku članova porodice kako biste povećali zaradu, rad u javnom sektoru će biti posebno profitabilan. Finansijska situacija će vam se poboljšati ako se odreknete nepotrebnih troškova. Očekujte poboljšanja.

Život sa voljenom osobom će biti harmoničan. Oni koji nisu u vezi imat će šansu za ljubav, ali neka se paze trudnoće. Ljubav ih očekuje na poslu ili društvenim dešavanjima.

Bićete dosta iscrpljeni tokom mjeseca zbog posla, pobrinite se da se dovoljno odmorite i opustite.

Bik

Briga za karijeru i ambicije imaće prevlast nad porodicom i emocijalnom sigurnošću tokom ovog mjeseca.

Kako biste ostvarili planirano potrebna vam je naklonost okoline, pa ćete morati da budete fleksibilni kako biste se prilagodili ljudima i situacijama.

Glave tačke interesovanja će vam biti karijara i njen razvoj, finansijska situacija, putovanja i ljubavni život.

Na polju posla očekujte poboljšanje pozicije i prihoda. Ali, budite spremni i za više obaveza.

Tokom decembra dosta ćete brinuti o finansijama, koje će biti dobre. Preispitajte stare planove za zaradu i napravite nove,

Vaš partner će biti umiješan u vašu finsnsijsku situaciju i potrudiće se da je poboljša. Pomoći će vam kada vam bude bilo potrebno.

Dobra veza sa porodicom i partnerom poboljšaće vam zdravlje. Molitva ili meditacija će imati pozitivan efekat na vas.

Blizanci

Razvoj karijere biće vam u fokusu tokom ovog mjeseca. Postavite ciljeve za budućnost i fokusirajte se na njih.

Briga za druge biće vam važnija i imaćete uspjeha u pomaganju drugima. Imaćete dosta energije koja će vam donijeti bolje rezultate.

Ovog mjeseca posvetićete se ljubavi i društvenom životu, zabavi, kreativnosti i duhovnosti i putovanjima.

Na poslu će vam dobro ići, oni koji traže posao imat će dobre prilike poslije 22. decembra.

Zarada će vam biti dobra tokom prve i posljednje sedmice decembra, nije dobro vrijeme za ulaganje.

Mnogo ćete se truditi kako biste usrećili voljene. Želite da budete idealan partner. Razmišljat ćete o trudnoći. Samci će biti u mogućnosti da uđu u novu vezu.

Dobri odnosi sa bližnjima biće neophodni kako biste održali dobro zdravlje. Zdravlje će biti ugroženo tokom retrogradnog merkira i to će zahtjevati više odmora i pauza.

Rak

Jurnjava za karijerom i ambicijama za budućnost imaće prednost nad ljubavnim životom i porodicom. Ne smijete da zanemarite porodicu tokom retrogradnog Merkura.

Socijalne vještine biće vam važne i željećete da pomognete drugima. Briga za druge dominirat će u odnosu na brigu za sebe.

Pažnja će vam biti usmjerena na razvoj karijere, zdravlja, fizičke i ljubavne odnose.

Susretat ćete se sa izazovima na poslu do 22. decembra. Ne treba da odsustvujete sa posla do tada. Oni koju su u potrati za poslom putem internta ili društvenog povezivanja imat će uspjeha.

Imate odličnu intuiciju kada su finansije u pitanju što će uticati na vaše planove za budućnost. Zarada će dolaziti samo od posla do 22, a onda ćete imati dodatne prihode.

Oni koji trenutno nisu u vezi mogu da očekuju romantičan susret. Romantiku takođe mogu da očekuju ljudi u braku. Mogući su konflikti sa partnerom pa ćete morati da pristanete na neke kompromise kako biste zadržali mir.

Lav

Naglasak će biti na psihološkim i porodičnim pitanjima. Karijera i lične ambicije neće biti u fokusu tokom ovog mjeseca. Bićete više preokupirani prošlošću nego planovima za budući razvoj.

Morate da imate na umu interese drugih i kontrološete samopouzdanje. Potrebna vam je podrška drugih kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Poslovne potrebe će biti teške nakon 22. decembra, morate da se nosite se brzim tempom na radnom mjestu. Potrudite se da poboljšate karijeru uz pomoć društvenih veza. A ako ste u potrazi za poslom uspeh je moguć nakon 23.

Finansijska situacija će biti dobra, posebno do 12. decembra. Ovo je dobar period za investicije.

Odličan period za veze i ljubav, ali i trudnoću. Biće dosta zabave i druženja. Samci će imati priliku za nova poznanstva nakon 22, vjerovatno na poslu.

Zdravlje će vam biti dobro, imate dosta energije i biće vam teže da se opustite. Čuvajte se i štedite energiju. Zbog dobrog zdravlja poboljšaće se i vaša atraktivnost.

Djevica

Emocionalna sigurnost dominirat će tokom ovog mjeseca. Karijera i ambicije za budućnost neće biti u fokusu.

Kuća porodice će biti dominanta, a porodični poslovi će biti na radaru. Može doći do promjene prebivališta ili renoviranjakuće. Bićete sretniji gledajući svoje prošle uspjehe nego da pravite planove za budućnost.

Socijalni aspekt vašeg života postaje sve istaknutiji. Oslanjate se na druge i vaše socijalne vještine treba da se poprave. Potrebna vam je saradnja i konsenzus. Od najveće važnosti je fleksibilnost da se prilagode situacijama i ljudima.

Astrološka predviđanja u decembru 2018. godine predviđaju da će na radnom mjestu biti haosa i to će rezultirati promjenama u vašoj karijeri. Korporativna struktura vaše kompanije pretrpjet će značajne promjene.

Novac se može ostvariti od poslova vezanih za nekretnine. Morate biti inovativni da biste poboljšali svoje zarade ovog mjeseca. Finansijski prosperitet će biti odličan do 21. decembra. U toku ovog perioda, zarada će biti laka i uživat ćete u njoj.

Biće zabave i romantike u porodičnim odnosima. Samci će ovog mjeseca moći da pronađu ljubavne partnere. Na vašem ljubavnom polju doći će do velikih promjena. Poslije 22. ćete uživati u potrazi za zadovoljstvom i rado ćete ići na odmor. Možda ćete čak i biti spremani da planirate dijete.

Horoskop Djevici predviđa da će zdravlje biti problematično do kraja retrogradnog Merkura. Morate dovoljno da se odmorite i sačuvate energiju kako biste ostali u formi. Zdravlje se može poboljšati redovnim masažama.

Vaga

Horoskop predviđa da će emocionalna harmonija biti važna. Briga o porodici će dominirati nad profesionalnim rastom. Više se bavite svojom prošlošću, nego u budućnošću. Možete da naučite iz svojih prošlih iskustava i ona će vas voditi u budućnosti.

Socijalne vještine će biti važne. Ovo je u skladu sa vašim prirodnim sposobnostima i veoma ste zadovoljni trenutnim stanjem stvari. Saradnja može da vam koristi u postizanju uspjeha.

Stvari se kreću zadovoljavajućom brzinom i uživate u tome. Studenti će biti izvrsni u svojoj akademskoj karijeri.

Rast karijere nije u fokusu ovog mjeseca, već treba da se fokusirate na ono što vas čini sretnim.

Novčani prosperitet ovog mjeseca će biti fantastičan. Zarade se mogu poboljšati putem promocije, prodaje i inovativnih tehnika marketinga. Kreativnost će vam donijeti novac. Članovi porodice i susjedi podržavaju vaše finansijske napore.

Kompatibilnost Vage sa supružnikom ili partnerom zasnovana je na emotivnoj snazi. Podstičete odnos dajući emotivnu podršku do 22. decembra. Do tada vas očekuje dobra zabava.

Duhovnost će biti važna u ljubavnim odnosima. Pojedinci će imati puno mogućnosti da uđu u romantične veze. Ljubav se može naći na duhovnim mjestima.

Škorpija

Horoskop predviđa da su emotivni i porodični problemi važniji ovog mjeseca. Gledate u vaša dosadašnja dostignuća i izgubljeni ste u sjećanjima na njih.

Autonomni ste i pozitivni, vaši nivoi energije su visoki. Stvarate svoje nebo i ne zavite od drugih. Socijalne veštine i prilagodljivost nisu neophodni za postizanje vaših ciljeva. U decembru 2018. možete da preokrenete ljude i situacije u svoju korist. Lični interesi vladaju nad interesima drugih.

Nakon 22, bićete zainteresovani da unaprijedite svoje akademske sposobnosti. Zainteresovani ste za razvoj vašeg i trošite svoje vrijeme i energiju na ove aktivnosti. Glavne oblasti interesovanja finansije, porodica, filantropija, intelektualni razvoj i humanitarne aktivnosti.

Karijere se može unaprijediti naprednom obukom i dodatnim studijama vezanim za vašu profesiju. Promjene u profesionalnom okruženju su moguće tokom retrogradnog Merkura.

Odličan mjesec za zaradu. Imate podršku članova porodice za kompletiranje vaših novčanih poduhvata. Vaše investicije i partnerstva napreduju dobro.

Ove godine će biti ekstremnih fluktuacija u odnosu na Škorpiju. Vaša sreća zavisi od toga kako ste u stanju da se nosite sa ovim klackalicama. Zabavljaćete partnera svojim smislom za humor. Provodite vrijeme zajedno i planirajte trudnoću. Samci su oprezniji u odabiru svojih romantičnih partnera do 21. Oni će naći ljubavne prijatelje u akademskom okruženju i u komšiluku. Postojeći odnosi će dalje napredovati sa potrebnim kompromisima od strane partnera.

Dobro zdravlje tokom cijelog mjeseca. Zanima vas edukacija o zdravstvenim pitanjima. Isprobate nove tretmane i treninge.

Strijelac

Porodični događaji i psihološka sreća su važniji ovog mjeseca. Pitanja karijere i ambicije su u pozadini. Živite u prošlosti i niste zabrinuti za budućnost.

Vaše samopoštovanje je važnije od dobrobiti drugih. Dominantni ste i vi diktirate uslove. Imate svu energiju da sami postignete svoje ciljeve.

Mnoge planete su u vašem znaku Strijelca što ga čini snažnim. Ovaj mjesec će biti jedan od najsjajnijih u toku godine. Tražite tjelesne užitke i prepustite se sebi u snovima i iluzijama.

Finansijski ćete napredovati nakon 22. decembra. Vaša finansijska situacija je dobra i u mogućnosti ste da napravite dobre investicije. Možete da nabavite stvari po razumnim cijenama.

Možete da zaradite novac kroz imovinske poslove i marketinške projekte. Svi pravni problemi biće rešeni u vašu korist. Zarade se mogu poboljšati odgovarajućim finansijskim planiranjem i smanjivanjem nepotrebnih troškova. Imat ćete podršku voljene osobe za svoje finansijske napore nakon retrogradnog Merkura.

Odnos sa voljenom osobom biće odličan. Vaš partner preduzima sve korake da ispuni vaše želje. Uzvratite ljubav partneru u istoj mjeri. Postoje šanse za trudnoću.

Zdravlje će biti divno. Trebalo bi da se usredsredite na održavanje mentalnog zdravlja.

Jarac

Porodični odnosi i emocionalna pitanja dominiraće ovog meseca, bićete zainteresovani za telesna zadovoljstva.

Ovaj mjesec ćete bit veoma agresivni i nezavisni. Imate svu energiju da obavite stvari i ne tražite pomoć drugih. Nema potrebe za fleksibilnošću ili društvenom naklonošću.

Vaš napredak će biti fenomenalan. Ovo je mjesec za akciju i ostvarivanje vaših ciljeva. Imaćete snagu da ostvarite svoje ciljeve, ali to može stvoriti haos u prijateljskim i ljubavnim.

S druge strane, bićete veoma zainteresovani za dobrotvorne aktivnosti kao što su socijalna služba i filantropija. Vaša intuitivna priroda biće vidljiva u ovom mjesecu.

Karijera vam neće biti važna ovog mjeseca. Bićete zainteresovani za unaprijeđenje karijere drugih.

Zarade će biti dobre do 21. i nakon toga će biti zabrinjavajuće. Stvari će se poboljšati tokom sljedećeg mjeseca.

Neće biti nikakvog napretka u postojećim odnosima. Uz uticaj Planete Venera, vaša privlačnost će biti sjajna. Tokom prve i posljednje sedmice biće puno mogućnosti za ljubavne odnose.

Vodolija

Profesionalni ciljevi i želje biće u fokusu ovog mjeseca. Emocionalna sigurnost i porodična dobrobit će biti u pozadini. Ciljevi za budućnost će vam biti od važniji od dosadašnjih postignuća. Tražite status i prestiž u društvu.

Možete ostvariti svoje ciljeve sopstvenim naporima. Interesi drugih nisu na vidiku i socijalne vještine vam nisu potrebne. Nema potrebe da se prilagođavate uslovima i ljudima. Obratite pažnju na lične želje.

Postojaće dosta napretka zasnovanih na vašim akcijama jer su sve planete u napredovanju.

Glavna područja interesovanje biće rast karijere, društveni život, duhovna i akademska istraživanja, putovanja u inostranstvu, filantropija i lična harizma.

Profesionalni rast može da se poboljša društvenim mrežama i komunikacijskim mogućnostima. Šta god da ste sanjali o svojoj profesionalnoj budućnosti možete da ostvarite.

Ovo će vam biti finansijski prosperitetni mjesec. Dobit ćete ideje kako biste povećali svoje finansijske.

U vašim odnosima će biti dosta romantike ovog mjeseca. Život sa partnerom je pun zabave, a veza će biti harmonična. Put u inostranstvo prije 22. poboljšat će vaš brak i šanse za trudnoću. Oboje ulažete dodatne napore kako biste održali vezu.

Zdravlje će biti odlično tokom cijelog mjeseca.

Ribe

Vaša karijera i lične ambicije će biti dominantne ovog mjeseca. Gledate u budućnost više nego na prošlost.

Samopouzdani ste i spremni za nove poduhvate. Ništa ne zavisi od uslova i ljudi. Pomoć sa strane nije neophodna, jer imate dovoljno potencijala da sami postignete šta ste zamislili. Vi diktirate svoje uslove, a drugi nemaju drugog izbora nego da ih prihvate.

U fokusu su vam veze i društveni život, karijera, promjena ličnog imidža i senzualnosti.

Problemi sa karijerom će dominirati ovog mjeseca. Napredujete neobično u svojoj karijeri. Osim napornog rada, imate pomoć vašeg partnera i društvenih veza za uspjeh u karijeri. Druženje i umrežavanje sa moćnim ljudima povećat će vaš položaj na radnom jmestu.

Horoskop predviđa da će monetarni prosperitet biti divan ovog mjeseca. To će pomoći vašoj finansijskoj sigurnosti i poboljšati vaš društveni status. Finansije se mogu poboljšati pomoću vaših društvenih kontakata. Ribe ima dovoljno vremena da se prepuste svojim hobijima.

Veza sa vašim supružnikom ili partnerom biće harmonična ovog mjeseca. Vaša voljena oosba biće zadovoljna vašim željama. Društveno ćete biti u interakciji sa moćnim i uticajnim ljudima. Pojedinci će moći da privuku ljubavne partnere prije 12. decembra. Postoje i šanse da zatrudnite. Tražite partnera koji će pomoći vašim profesionalnim izgledima. Ljubav se može naći među starijima i ljudima višeg položaja.

Osjetljivo zdravlje do 22. Pobrinite se da se dovoljno odmorite i opustite. Dobri odnosi sa porodicom i prijateljima podstiču vaše zdravlje. Energiju treba da sačuvate tako što ćete delegirati svoj posao drugima.

Komentari

komentara