Magazin

OBJAVLJENE PRVE MELANIJINE FOTOGRAFIJE NAKON 25 DANA: “Šta joj je ovo sa licem?”

Napisao A. K.

Američka prva dama Melanija Trump 25 dana se nije pojavljivala u javnosti, a sada su objavljene njene prve fotografije.

Naime, Melanija je prije nešto više od dvije sedmice operisala bubreg, a sada se pojavila sa predsjednikom Donaldom Trumpom sa kojim je predsjedala primanjem u čast porodica američkih vojnika poginulih u borb, prenosi “Novi“.

Nekoliko sati nakon toga, Melanija je objavila na Twitteru svoje prve fotografije.

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Melania Trump

@FLOTUS

Tonight @POTUS & I were honored to pay tribute to our fallen heroes. Thank you to the Gold Star families that joined us in celebration & remembrance.

Mnogi su i prije ovih fotografija pisali kako je prva dama bila na operaciji estetske hirurgije, dok su neki čak i pisali kako se vratila u New York, a bilo je i onih koji su pisali kako živi sa roditeljima u Washingtonu jer ne može podnijeti supruga.

“Vidim da mediji rade prekovremeno i špekuliraju o mjestu na kojem se nalazim i o tome što radim. Bez brige, ovdje sam u Bijeloj kući s porodicom, jako se dobro osjećam i teško radim za američki narod i djecu!”, napisala je prva dama na Twitteru.

Melania Trump – Twitter

Međutim, korisnici ove društvene mreže ubrzo su uvidjeli kako je ovaj rječenik sličniji Trumpu nego Melaniji, te su posumnjali da je tvit napisao Donald Trump.

Oni koji su pogledali njene nove fotografije izrazili su sumnju da je Melanija ipak posjetila estetskog hirurga, te da se zbog toga krije.

Komentari

komentara