Magazin

Luna se čula sa Anabelom, ona otkrila da njoj i Slobi traže stan: DOĆI ĆE NA RED I DA SE RAZVEDE, MADA NE VIDIM U ČEMU JE PROBLEM DA SE TO DESI U RIJALITIJU!

Napisao A. K.

Drvo mudrosti je danas odlučio da Luni Đogani omogući da razgovara sa roditeljima kako bi lakše prebrodila teške trenutke. Drvo je dalo dvije opcije da izabere – ili da razgovara sa mamom ili sa tatom. Blogerka je rekla da bi voljela da se čuje sa oboje, ali je na kraju izabrala tatu jer se od početka rijalitija nije čula sa ocem. Luna je odmah potrčala i od Slobe tražila novac kako bi mogla da pozove tatu. Kako vezu nije uspostavila sa tatom, pozvala je majku Anabelu Atijas.

Čim se uspostavila veza, Luna je odmah briznula u plač kada je ugledala svoju majku i svog kućnog ljubimca – kuče. Anabela je bila ovaj put raspoloženija, a svojoj kćerki je poručila sljedeće:

– Nemoj da brineš, čekamo da te vidimo da ti budeš ona stara. Nema razloga da radiš ovo i znam šta hoćeš, a ne možeš da izgovoriš, slušaj svoju mamu, nije na tebi da odlučuješ, znaš na šta mislim. Akteri treba da reaguju, slušaj mamu, za sve ima vremena, izaći ćeš, sve ćemo polako zajedno. Počeli smo da tražimo stan, da budete ušuškani. Kad bi samo znala koliko lijepih stvari te čeka napolju. Mama zna koliko je tebi teško. Ja želim da ti budeš ono što jesi. Kakvi smo mi takvi su nam partneri. Kroz sebe dobijaš ono što želiš. Kako se čuva ljubav – ako je previše stisnemo, sve izađe iz šake. Ako otvorimo dlan ona će izletjeti. Nemoj da sumnjaš u njega i ljubav. On je tebe zavolio takvu kakva si. Svi te podržavamo – rekla je Anabela.

– Ja ne mogu da vjerujem. Ti mi sve isto kažeš kao i on. Ovdje čim nešto nije u redu malo, odmah se oko toga pravi drama kao da smo se ohladili – rekla je Luna.

– Ono što tebe muči, pokušaj da to staviš u neku fioku. Doći će i to na red i na vrijeme. On je tebe izabrao. Nema razloga da tražiš od njega da izgovori to što ti misliš da treba da izgovori. Ja znam šta ti želiš da čuješ. Ti želiš da on donese odluku koju treba da donese, ali ako on nije siguran da nije vrijeme i mjesto nije, mada meni je toliko u tom smislu priče sve otišlo predaleko previše toga je izašlo pred kamerama da ne vidim ni tu neki problem, ali ljubavi, to ne treba da tebi bude problem – rekla je Anabela alaudirajući na razvod do kojeg još uvijek nije došlo.

Sloba je u jednom trenutku ušao u govornicu i potvrđivao neke Anabeline riječi.

 

(Pink.rs)

Komentari

komentara