Magazin

ŠTA JE KARLEUŠA POŽELJELA KOLEGAMA IZ ŽIRIJA ZA NOVU GODINU: Lukas da se pomiri sa ženom i posvađa sa Cecom, a Popović da zarađuje lovu na pokornim robovima!

Napisao H. H.

Jelena Karleuša je za novogodišnji broj Kurira dala veliki intervju. Na kraju istog je dobila zadatak da poželi posebne novogodišnje želje kolegama iz Zvezda Granda, a koje su više nego zanimljive…

Saši Popoviću
VUČIĆA KAO TAJANSTVENOG

– Dragi Saša Popoviću, mada te mi zovemo i Baja Patak sa znakom dolara u očima, želim ti da „Zvezde Granda“ budu toliko gledane da Vučić odluči da bude tajanstveni član žirija, pa da se žestoko posvađamo! Želim ti da zaradiš još toliko love na nama, pokornim robovima „Grand produkcije“, da svima možeš da nam pozajmljuješ, a da ti ne vratimo nikad! Želim ti da i dalje budeš najvitkiji maneken „Gučija“ .

Aci Lukasu
POMIRI SE SA ŽENOM I POSVAĐAJ SA CECOM

– Dragi Lukase, želim ti da se konačno smiriš, onako penzionerski, shodno godinama, da se pomiriš sa ženom i posvađaš sa Cecom, da snimiš još puno megahitova na kojima ćeš zaraditi milione koje ćeš stucati na budalaštine!

Ani Bekuti
ZDRAVLJE I JOŠ HITOVA

– Ana, mila moja, želim ti još jednu divnu i uspješnu godinu protkanu hitovima i koncertima, želim ti zdravlje i svu sreću i blagostanje koje zaslužuješ!

Viki Miljković
KONCERT U BEOGRADU

– Vikice, želim ti veliki koncert u Beogradu i nas iz žirija kao goste na bini!

Marija Šerifović
ŽELIM TI VELIKU LJUBAV

– Debelg*za drugarice Marija, želim ti samo da ti se desi velika životna ljubav u novoj, jer sve ostalo imaš! Slava, popularnost, lova, sve je tu, sada je na redu brak i dijete!

ekskluziva.ba

Komentari

komentara