Magazin

PORUČILI JOJ DA JE DIVNA I DA IZ NJE ISIJAVA ČISTA LJUBAV! Seka se pohvalila novogodišnjim haljinama i izgledaju kao da su iz bajke!

Napisao H. H.

Seka Aleksić ovu Novu godinu dočekala je radno – ona je nastupala u Zagrebu, a stajlingom za tu priliku definitivno je još jednom pokazala da je jedna od domaćih modnih ikona.

Pevačica je za doček izabrala dugačku crnu suknju sa dubokim šlicem, a ovaj izazovan komad upotpunila je zlatnom bluzom i potpeticama sa animal printom. Zavodljivo i elegantno, nema šta!

Da je napravila pun pogodak misle i njeni fanovi koji su je obasuli pozitivnim komentarima. “Prelepa”, “Elegantna”, “Najbolja” samo su neki od komplimenata koje je Seka dobila.

Srecna svima 2018-ta. ?????❤️

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on

Ipak, folk diva i danas nas je obradovala još jednim prazničnim izdanjem – ona je zablistala u beloj haljini optočenoj cirkonima i kristalima, a struk je ukrasila zlatnim kaišem, što je dodatno akcentovalo njenu zgodnu figuru.

#dress @aminahasanbegovic ❤️

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on

Njeni pratioci nisu štedeli reči hvale ni na račun ovog modnog izbora popularne pevačice. “Divni ste, Seko. Iz Vas isijava sva ljubav koju imate za svoje najvoljenije i svet”, napisala je jedna dama ispod fotografije. I zaista – čini se da ona nikada nije bila zadovoljnija.

Komentari

komentara